12 timmar senare....

...och jag sitter kvar på samma ställe....???
Nja, inte riktigt - men jag har mellanlandat just... precis fått på  mig lite kläder (onödigt en så här varm period?) efter en ytterst välbehövlig dusch... och då menar jag y t t e r s t! Hade helst suttit inlindad i en blöt handduk resten av kvällen men så roligt ska vi inte ha... missions on my mind...
Och vad skoj det var att tömma garderoberna! Gjorde en massa 'fynd' jag hunnit glömma bort - det kändes bra =)
Mindre skoj att få ordning på allt sen igen kanske? Läggan var bra mycket bättre än vad jag trodde... fick nyckeln typ efter fem i eftermiddag så allt blev liksom fem timmar försenat... men, det var inte riktigt så mycket att göra åt... Imorgon kör vi grejer är det tänkt i alla fall! Wish us luck!
Nä, orkar inte sitta kvar här.... to hot... termometern visar +27C i köket och +28 ute...så det diffar inte så mycket precis...
C U!

Det verkar som om....

....det här med att gå och lägga sig efter 0200 på nätterna inte är helt fel...då är man så trött så då sover då jag i alla fall klockrent hela natten... surrade egentligen i telefon, men jag lovar att jag somnat ståenden om vi inte slutat där vi slutat...Tur det är en ny dag idag - så jag hinner ladda lite ström! ;)
Dricker mitt kaffe (utan grädde??? kris & katastrof!) men det fungerar...Och nääää...det är absolut inte äckligt! Hellre en skvätt grädde än 1 dl mjölk... But that is my kind of cofee...
Tror det blir en ytterst snabbsväng t Bränna på nåt tag och göra en liten snabbhandling... Nångång på 100 år ska jag 'snabbhandla' en ny bärbar dator, får lätt tuppjuck när det är borta tangenter & vissa knappt går att trycka in... men det blir på 100år... This is not the time...
Hade en liten diskussion/ fundering igår(natt) btw... och kom fram till att jag inte ens är sugen på att kolla läget kring byn när det är Robert Gordon .- what in earth has happened!!! Vuxen? Klok? Halvdöd? (bitter - hahahaha?)
Eller kanske för att jag är världsbäst på att 'återknyta', 'associera' osv så näää.... inget 'all in' då inte...
Inte Midsommar heller, då blir @work daytime och sen bara glida runt och se på vackra bilar och människor resten av dygnet.... Anyway...
C U!

...en annan värld?

....eller?
 
Jag vet att du får mig att gå ensam
du lovar mig guld om jag stannar här
jag vet att jag bruka drömma om dig
men jag vill inte ha en annan värld

Du satte mitt hjärta i brand
en kvinna som du så vacker och grann
men jag var en pojke inte en man
lurades av vad du sa
du är så mycket äldre än jag
och din kropp gjorde mig virrig och svag
du ringer mig sent på natten
när lusten kommit in i takten
jag försöker va stark
för jag vill ha mycket mer än så
Jag vet att du får mig att gå ensam
du lovar mig guld om jag stannar här
jag vet att jag brukar drömma om dig
men jag vill inte ha en annan värld
Jag vet att du får mig att gå ensam
och jag lever hårt som jag lär
men du kommer aldrig mer att nå mig
jag vill inte ha en annan värld....
 
 

Ja vad säger man....'Stiftelsen' har gjort det igen!!! Nöter den till max!
 
Säger bara - lyssna på den!!! Hur var det nu? Farmen den 10 augusti...? Nåjomenvisst! Men det är liiite synd om LillaMy som sitter mitt emot och säkert är less den redan...? Hmmm...
Hur var det nu? Dagens mål är nådda, hårt arbete, lite sol på det, besök hos en gammal vän, skogstur som var lite spännande och nu... nöter vi Internet tills vi blir utan!!! Känns som om det blir ett mobilt ett i  11 dagar...
Hittade en hel bananlåda med fotografier som jag trodde var försvunna - fatta vilken lycka! Det ligger såååå  gamla kort i den så det går inte att bortse ifrån att jag är 'stenålders'! Bl a från en cruising till Övertorneå (helt spontant sådär mitt i allt) - vad kan det ha varit... 1988 skulle jag tro! Wow liksom! Inte bästa kvalitet på dom kanske, tror dom måste scannas eller nåt? Ungefär som jag hittade kort på mig... vojvoj...
 
Fotot längst fram är från midsommar 1986, på väg på partaj
i Västerbotten nånstans...bilden bakom är från våren 1989...
 
Nåja, dags att sluta vara nostalgisk...(men undrar hur vi 'ser bakåt i tiden' när jag är typ 85 - om jag nu lever så länge?) men gamla kort är alltid lika roliga! Bara det att man var tvungen skicka in filmrullen, sen vänta x-antal veckor för att få se hur världelösa korten egentligen blev....men & andra sidan visste ingen vad 'retuschering' eller 'photoshoppad' var heller så alla kort är a la naturelle - kanske en fördel? WYSIWYG typ...?
..ja och som vanligt så sitter jag här och fryser... undrar om det är meningen just för att jag inte ska sitta här i timmar och svulla? Dunno? Det lär vi se på nåt tag... ;)
CU!
 
 
 

Kick....

....Out the Epic Motherf**ker!
 
Emergency call this is our code red
Put your hands up high put them in the air
You know what we do and we do it well
In a world full of lies we live to tell

For all the years that
You've been feeding us all that trash
You wasted time
Kick out the epic motherfucker.


 

Kanske skulle...

...skriva nåt oxå i väntan på S? Vi ska dra iväg med 7tusen32 lass med sopor... eller nåt släp fullt i alla fall! Jäklar vad skönt att få göra bort det nu, redan idag! Tjoohooooo! Mina 'missions' på förmiddagen gled i väg bättre än väntat.. jo, visst är det en hel del kvar att gå igenom  - men målet är nåt ändå!!! Det innebär att vi hoppas på nå' nycklar imorgon... Och ja, jag hade självklart velat vara ute i solen och steka, men det hinns nästa vecka istället - one thing at a time as the Wise Woman use to say ;)
Måste ju ta ett ryck med en skruvdragare här oxå ikväll... eller imorgonbitti...eller nå? Fick btw email av Telia - dom får en fet tummen ner av mig! 'Dina tjänster kommer att flyttas den 11 juni' - hur i hela h****te ska jag klara mig utan Internet till dess??? VA???!!! När jag dessutom anmält det i god tid... Sjukt störande! (ja, värre än P&L)
Men det var rätt exakt likadant när vi flyttade till Förenings... då stängde dom ner ett par dagar innan flytt (exakt samma tid på året) och - hör och häpna - vi hade inget telefonjack i läggan, så då fick vi vänta på en Teliagåb för det oxå... (hit fungerade allt klockrent av nån anledning?) Mina fälgbultar har bytt plats i tillvaron idag oxå... från ett ställe till ett annat... om det tar lika länge innan dom hamnar på bilen så är det nästan dags för vinterdäck - haha!
Men, det rör på sig i alla fall...
Och  - kom fortfarande ihåg att världen är föränderlig, det du tror på idag finns inte imorgon, en penna är ett bättre vapen än ett svärd och om du alltid beter dig som ett kioskmongo så förvänta dig inte att folk ska ha någon annan uppfattning om dig...
C U!

Sun Street

 
It picks me up, puts me down again
I never know when my troubles will end
This little street with it’s den of sin
Where I see all my fair-weather friends

And it’s good when I’m a little high
And it’s good, my glass is never dry
And it’s good when everything is spinning
Now I feel like I’m finally winning
 
 
 
 
Red wine and whisky all the time.
We had a lot of money but we blew it down the line.
We'd love to take you out tonight but we haven't got a dime.
Red wine and whisky all the time - all the time.

Om jag hade orkat...då hade jag filosoferat en stund...

...men det gör jag inte! Har fått mina 8 (nåja mer kanske närmare 7 då) timmars sömn i natt, nu kanske jag slipper känna mig som alternativt ekorren i 'på andra sidan häcken', eller mer som i 'the legend of Sleepy Hollow'....we'll see!
Har precis hällt upp en gigantisk kopp kaffe (med trasigt 'öra' - koppen, inte jag) och ska försöka planlägga dagen på bästa sätt - hade velat hinna med ett besök på Outlet oxå för det är över 1 år sen jag varit dit! Oj vad tiden går fort ibland!
Och då...var det före rockabillyn här, hade en vision om nån vit (herrskjorta) jeans mm... gick ut i 'arbetsjeansshorts', linne, och säkert nå skor oxå... Efter den helgen blev det ett nyp i öronen ett par veckor framåt...Men man behöver sina 'moments' - eller hur?
Hade nyss 'pep-talk' med en god vän...då gick det ännu lättare att strukturera upp dagen! Alltså, så ska jag göra ett ryck på ett tag.... hade ju ett 'il' i går i värmen men sen var jag lät.... död?!
(undrar hur många kalorier man bränner bara av att svettas så mycket som man gör såna här dagar?)
Anyway - CU!


Bloggtorka! På riktigt!

...känns om om det är så mycket nu så hjärnan går på 'highspeed' konstant? Inatt blev det ju ite många timmars totalt sammanhängande sömn så tog mig en pn mellan sex & halv 8.... och vaknade med en sjuhelvetes tandvärk där dom var och 'bröt' och mixtrade igår..tja - var ingen ide att försöka sova vidare, teen'sen dök upp här, varav lilla My var hungrig och fick laga sig mat...själv hade jag frollat en sallad från Icas salladsbar - helt rätt idag!
Tänkte starta Electran en sväng, men nääää - slut ström! Så på med batteriladdaren nån timme så var den igång igen..Iddes dock inte tanka ikväll, har inte tänkt använda den förrän tidigast Robert Gordon helgen... (om ens då)
Har inte besämt mig för om jag ska få upp värmen med att linda in mig i 17täcken eller om jag helt sonika ska se klart Wallander på crosstrainern? Det hade ju varit lite bättre för motivationen kanske?
CU!

Hung Up!!!!

 
 
...time goes by so slowly....

...godmorgon...

....återigen en galet fin morgon! Mitt hår har antagit en lätt 'rostig' nyans men, jag gillar läget tillsvidare... tycker vi börjar dagen med en glad låt (nu igen) och lite kaffe - eller hur?
 
(hade absolut aldrig hört talas om den här låten/ gruppen...)
 
 
 

My name is.....

.....Earl - nej, just ja Mariana!
 
Ta bort mustaschen & se likheten!
 
Har skrattat så jag har kramp i magen nu ikväll natt... suttit och surrat med en synnerligen god vän, som har lika sjuk humor som mig och vi kom fram till följande:
 
* jag får inte - absolut i n t e köpa förköp till Robert Gordon, med all sannolikhet så kommer han att falla och drunkna i bubbelpoolen på hotellet... alternativt bryta benen....
* Jag får i n t e önska 'våra egna' rockabillygrabbar Lycka till! när dom drar till L.A..... möjligen kommer planet att störta eller ett slukhål att svälja hela staden....
*Wheels Nat's? No way! Trafiklysena lägger ner i hela Umeå och en masskollision inträffar!
(Och vilket svammel om att 'Way out West' aldrig kommer att lägga ner... vänta bara tills jag köper en biljett dit!)
* Magnus Uggla på Stadsfesten i Skellefteå? Ja antingen konkursar dom eller så får han en stroke när han kliver upp på scenen...
 
Bad luck - det är jag det - tur att man kan ta med humor :D
Jag är oooooolyckan..... terroristernas hemliga vapen som kastas in när inget annat hjälper... kravallerna i Husby? Jamen hallå, pratade med en väninna som befann sig i närheten...
Nä, skämt & sido! Det känns fortfarande för j**ligt att det inte blir nåt Peaceandlove...men, men... what to do?
I ren frustration (skojar bara) så följde jag mina impulser och kastade in en färg i håret... tror det har antagit en lite roströd nyans men har inte vågat se efter nu när det har torkat... Svår chock på ett par timmar med andra ord! Och det innebär att det är dags att uppsöka lopplådan!
Sleep tight!

Hahaha - ja vad säger man?

Förlåt världen för att jag förstörde er festivalsommar! Jag garanterar att det är mitt fel, bara för att jag var så sjukt taggad på att åka till Borlänge - ni vet ju min karma... den tar alla andra med sig oxå...
Allvarligt talat så trodde jag det var ett stort j**la skämt när mailet trillade in i Inboxen; 'Peaceandlove är inställt'..
Virus? Hackad sida? What? Men nej...rubrikerna på Expressen och Aftonbladet sa sitt... konkurs!!! Lite sådär halvintressant eftersom det igårkväll drällde in ett email om att rekrytera en kompis oxå... Men jaja...
Jag har ju kvar hotellbokningen till Wheels Nat's i Umeå...Magnus Uggla är på Stadsfesten i Skellefteå...så det finns ju alternativ... eller bara stanna hemma och inte göra nåt... Ändrade raskt mina semesterplaner i alla fall!
Tandläkaren då? Nej, inte hade jag nåt hål nu heller... tandsten! Beroende på att jag har så tight mellan tänderna.. men det visste jag ju redan! Men det innebar att notan inte blev så hög heller...
Alltså tassade jag hem glad i hågen, plockade upp posten på vägen in, hittade avin till mina skor, en enda räkning och inte så mycket mer... sweet! Kände lite stress över att vara hungrig, så LillaMy och jag sladdade iväg till Bränna för att inhandla mat! (JanE bjöd på tårta på jobbet, gott men....inte mat direkt..) Imorgon är det sista arbetsdagen för den här veckan... sen är det 'krigarpass' som gäller...
Jaaaa....skorna var sjukt fina *helt glad* men nästan, nästan liiiite små... ska inviga dom imorgon tror jag! Nu vete 17 vad jag ska göra... kasta in en färg i håret? Mailade med min bästa, underbara läkare imorse och ja...tyvärr är det så att Enbrel orsakar håravfall som 'biverkning', ett par andra är Hepatit B, blåmärken, snuva, cancer....så va' fan...tappa lite hår är väl inte så märkvärdigt? Jag menar, vilket är bättre, sitta hemma med vackert hår till vaderna och inte orka gå utanför dörren eller vara tunnhårig men slippa ha så förb*** värk i lederna? Vad skulle NI ha valt? Annars kan jag ju försöka söka rätt på nåt kosttillskott som Emmylou tipsade om... kommer bara inte ihåg vad det heter just nu? Men, det är en senare fråga... Anyway - nu ska jag se om jag kan lyckas få Stadsfesten att konkursa oxå...
C U!

Kan nån förklara....

...varför jag vaknade med den här låten i huvudet??? Jag fattar ingenting?
 
Jag är totally confused???
 
Men allt kan inte alltid ha sin föklaring? (men jag kommer ihåg att den rullade på våren/sommaren 2010 på alla möjliga ställen) Vad är årets 'sommarplåga' då?? Tell me!
Se där - jag är inte alltid städad, seriös, klok (och bitter??? - hahaha) Ska skaka iväg min egen rumpa till duschen, stoppa huvudet i garderoben igen och söka nåt annat än jeans idag - om jag inte klipper av ett par?
Sen ska jag ha lite ångest över tandläkaren, inte för att det gör ont utan för att jag missar tid som kan spenderas ute... Sol & sommar vet ni!
C U
 
 

Medge...

...att den här låten blir man barnsligt glad av :D
 
...fast jag är ju fullkomligt kär i hennes röst förstås!
 

Unik middagskombo?

Stekt palt & ananas? Näää....seriously så har jag precis tryckt i mig en färsk ananas - oslagbart gott! Sen blir det 'mormors' (d v s min mammas) köttbullar & mandelpotatis till middag - mums! Har precis anlänt hem efter en tur till Kobi och var annars än på affären träffar man trevliga, härliga människor.. i alla fall i Överkalix! (hur var det jag skrev - jo mer kärlek åt folket...?) Men hörru, vi måste börja träffas på lite skojigare ställen - eller hur ;) Anyway... så vet ni väl att världen är lika föränderlig som ett.. korthus? Det du bygger upp enda dagen rasar nästa, sätter du ett kort på 'fel' ställe så håller det inte, bygger du på 'rätt' sätt så håller det i evighet - och är du smart så kan du byta kort under byggets gång.... ja - ni fattar hur jag menar...? Bränner du en bro på en sida så kan du bygga upp den på nästa, men bränner du den från två håll så sjunker du som en sten... Visst fattar ni att jag är 'symbolisk' nu? Har man principer så blir man 'halshuggen' av dom som inte förstår det, och dom som förstår det behöver man inte ens förklara det för... Men som sagt - that's life and life is unexpectable! Love U!

Jag litar på SMHI jag..

...och det gjorde jag rätt i! Solen kom på eftermiddagen - as promised...Tog en prommis till jobbet (och hem förstås!) & nu funderar jag på OM jag ska dra ut med hundarna till skogen eller bara chilla ute på baksidan en stund... Fixade tid till tandläkaren imorgon förresten...det är bara att inse - ja, jag har hål i en tand... Men 'so what' - det är väl 10 år (minst) sen sist så det kan jag överleva... Ont gör det i alla fall... föreställ er typ en hallonkärna som fastnat mellan tänderna och ligger och 'tar upp plats' - om du inte har glest mellan tänderna förstås... ja så känns det i alla fall! Hur-eller-hur - den här dagen består av 'peace-love-and-understanding' - mer kärlek åt folket <3
C U!

...sweet Monday...

...trodde inte jag skulle skriva det här, men - så skönt att det är lite mulet just en stund! Mitt ansikte har antagit en lätt kräftliknyans... men vänta ni, på ett par dagar så är det fint brunt... Done this before =)
Orkar faktiskt inte skriva så mycket, hade lite 'trouble sleeping' eftersom jag blev så i extas över Borlänge (igen) - det är bara 1 månad kvar! Och jag borde logiskt sett dra iväg lördagkväll... Jaja, får fundera mer och ta igen lite sömn nån annan gång.... Ja, just det - jag tänkte lägga upp lite bilder istället ja....
 
Iny-Mini-Tiny-Moe på 'Indianspaning' (no - she found nothing..)
 
Bruno lyxar till det och tar en ute-lunch...
 
Hårboll? Nä - en trött Mini <3
 
Theo hörde uttrycket 'det finns en grop åt....' så han prövar bli av med Bruno...
 
Den underbara solen... (och Indianklippan i bakgrunden)
 
Resultatet av solen... observera 'the red nose!
(Men vissa pitbulls heter ju så, så det stämmer väl?)
Ja så bjöd jag på bilder i alla fall (jag lovar, det tar längre tid att söka rätt på/ lägga ut än att skriva) men det kändes som enkelt - nu ska jag ha 'projekt söka jeans' och d e t är absolut inte det enklaste! *dyker in i garderoben - och försvinner*
C U! (after work)

Japp!

...vad gör ni den 27juni...?
Om inte allt totalt 'fuckar up' så ska jag försöka hinna med att se Depeche Mode, Macklemore & Ryan, Stiftelsen, Miss Li m fl...
(japp, det drällde in ett schema på min email nyss!)
 
 
 
Lite motsatser kanske...?

...only for information...

...så rapporterade nyheterna nyss att 'Ryssvärmen' är på väg in över norra Sverige...
Innebär det solskyddsfaktor 80 för mig då?
Sleep tight!

Eftersom....

...jag delgett världen mitt vit/rosa sedermera röda tryne på Instagram orkar jag inte dela det här oxå...
Kontentan av den här dagen är att ja, jag har sett solen - möjligen kanske lite för mycket eftersom min näsa garanterat kommer att flagna på en dag eller två... Men det är smällar man får ta, jag har verkligen utnyttjat söndagen som en vilodag... det behövdes! Ett bevis på att jag sett solen liiiiite för mycket är att min tatuering högst upp på armen har 'rest' sig...den gör det av solen  - villkorslöst varenda gång jag utsätter den för det...men bara dom röd/orange färgerna och bara den som är äldst av dom...dom som är gjorde här hemma i Ökx sköter sig som dom ska och dom är det ändå mycket mer färg i...
Avslutade den sociala biten av dagen med att bli bjuden på Morsdagsmiddag på Sang's - lika utsökt gott som alltid och att det sen var trevligt sällskap i form av två 'blondies' med en till mamma gjorde inte saken sämre! Tog mig en prommis hem sen, fixade mig lite kaffe och nu är det chillmode som gäller - arbetsdag imorgon!
C U!

Hot....

...i the City
 
Mmmhmmmm - yes!
 

Om jag säger....

...att jag ska tillbringa heeeela dagen i solen - då kommer det att börja regna (för det gjorde det förra gången jag planlade en heldag ute, lokalt över 'min' skogsdunge...) Så idag ska jag inte säga ett ord, jag ska sitta här och frysa och se ut över sol och gröna gräsmattor och inte ens tänka tanken att vara ute....Det innbär att när alla andra ser ut som välstekta köttbitar så ser jag fortfarande ut som en nyskuren fläskfile... That's it! Lika bra att fullborda looken med blåsvart hår, svarta kläder, svart smink och se (oj - vad heter det? Goth?) ut...? Löste väl inga världsproblem igår, men jag kan knappast ha skapat några heller... ;)
C U!

self-esteem....

You can't get it by making someone else 'lower' - instead you have to set yourself higher....

Rosa lack och kromad list....

 
 
 
 
 
 

Thank God...

....for idiots, they will never be aware of there own insanity... Or how ridiculous they sound when they try to be sometings they are not... That makes even a little bumbelbee to look intelligent....
 
..snodd från Sarah with an H
 
Word =)
 
Anyway, det har varit en riktigt awesome day... avslutade den på Räntheden med hundarna som nu ligger utslagna och sover...det lär jag oxå göra när jag väl landar i sängen - på nån timme skulle jag tro? Alla som farit på 'Key Town Meet' har då fått världens bästa väder och det kan jag villigt erkänna att jag är lite avis på...vädret, att ha varit ute och alla trevliga människor man springer på... (jag brukar vara rätt bra på att selektera bort dom som i n t e är trevliga) *paus*
Fick ett fint besök nyss! En rosa Bonneville -59a! Den är riktigt, riktigt vacker.... har fotat den i kvällsolen och bara jag får ström i telefonen så lägger jag nog upp en bild på den speciella bakändan! Inse att det finns TRE 59or i Bränna i olika skick, antal dörrar och kulörer - men har sagt det förr och säger det igen: vi är helt klart raggarbilstätaste kommunen i hela Sverige per capita! (Är det nån som inte förstår det uttrycket så googla och vidareutbilda dig!)
C U!
p.s att välja sitt sällskap innebär inte att man är bitter - det innebär att man har nog med självkänsla för att inte följa mängden.... get it?

Ja fy fan....

...vad jag har sovit gott - no words neeed! Ska fixa mig lite kaffe och hoppas att syster-yster har med sig nåt go'fika! (och för att kunna suga i mig det med gott samvete i s f ska jag göra klart 'mördarpasset' jag aldrig hann göra klart igår...hmmm. Blir dessutom bjuden på mat av mamsen, så det blir en mer lyxig dag det här! Ska dessutom fixa till en av bilarna och göra nåt snyggt byte nån dag...going plain as hell here ;)
C U!

t.g.i.f <3

 
Kyckling, bulgur mm - yummie!
 
Vy från baksidan av hotellet...

 
Det blev en klart 'chillmode'kväll med (H)järngänget, vilket innebär att jag kommer att somna med ett leende på läpparna - även om jag kom hem och hittade lite hundar på rymmen??? Nåja, slutet gott - allting gott! Hade det inte varit för att jag hade druckit en kall, god Carlsberg till maten (och en cider i relaxen) så hade jag glidit iväg med bilen en sväng, även om den råkar vara full med fågelbajs - haha!
Nä, har inget mer att tillföra just nu, det kanske kommer något senare - until then;
Sleep tight!

Jag älskar...

...solen, våren, sommaren och värmen! Jag älskar allt det för med sig...all skit som tinar fram, alla 'lowlifes' som blommar upp och sticker ut hakan, alla vackra människor som pryder trottoarerna och de två uteserveringar som finns, alla som bara är, finns och existerar och som gör världen till ett intressant ställe just här och just nu... Jag känner mig lätt euforisk (kanske inför kvällen myspys & god mat?) över att få vara och finnas till och inse att man ska aldrig upphöra att förvånas... man ska se, le och njuta, vänta på nästa steg - eller nästa mål kanske...? Mer kärlek åt folket - eller hur?
C U!

Another day in Paradise...

.....ser ut att bli en strålande dag igen - och idag ska den spenderas ute! Måååånga timmar!!!! Gårdagens 'krigarpass' görs inte om - inte förrän imorgon! Sitter och väntar in Emma med sina 2 små odjur, har ingen aning om när hon kommer, men då packar jag en påse för en dag ute på Räntheden - punkt! Klanen här hemma har varit och dampat runt i hundgården en sväng, så nu är dom utslagna och sover bredvid mina fötter...
Eller, ja ok - jag hinner/kan plocka lite mer - så slipper jag ha dåligt samvete ikväll...
Ska dricka upp mitt kaffe (ovanligt - not?) och köra ett mördarpass på crosstrainern tror jag!
C U!

Ooooh weeeey!

...vad vi har varit ambitiösa och effektiva här idag! Fick 'coaching' av S och planlade litegrann så det kändes ut himla bra! (även om vi i sanning är tidsoptimister...) Men - vi har inte tagit oss tid för nån skogstur idag - ännu i alla fall! Möjligen tar vi den senare, eller imorgon... ska återgå till mina 'dutys' nu så jag med gott hjärta kan chilla i relaxen imorgon kväll!
C U!

Btw...

Jag behövde inte lyssna på Nazareht och 'Dream On'
 
...jag fick dom av en person som tyckte jag behövde dom!
 
They will fit like hell to this ones!
 
CU!

Semester?

Japp, lite tjuvstart på det - men inte för att njuta av heeeela dagar ute i solen, men för att orka få gjort det som måste göras! Det är såna här dagar jag önskar att jag var 25, frisk och stark... Nu är jag bara stark... (mentalt i alla fall, även om jag har mina up's and down's)
I går till exempel så 'dippade' jag litegrann, därför att jag var tvungen att ha kontakt med en person som jag verkligen inte vill!!! Tanken är att 'hen' ska hata mig så mycket till slut så det löser sig av sig självt, alternativt så kanske jag får en total hjärnomvridning (igen) och blir 'snäll som ett lamm'... Inträffar det, så kommer jag säkerligen att ha slitit hjärtat ur kroppen (på mig själv) när jag inser det....Fast det känns onekligen ut weird att från den munnen höra att jag beter mig som ett barn, när allt jag gör är dom val jag VILL göra och KAN göra, men kanske inte dom val någon annan hade gjort... Det sitter i egot - mina vänner! I din person..bry dig bara om dom som vill dig väl - och som du vill väl... som du känner att dom tycker om dig för den du är... Men nu har jag fördjupat mig så att kaffet kallnar...
C U! later

Wise Woman...

..has been gone for a while - men här är några 'statements'
 
* När någon trampat på dig nog länge - då reser du dig upp och går, den empati som fått dig att förlåta och gå  vidare finns helt enkelt inte kvar längre...kvar finns bara de ord eller handlingar som lett till detta...
 
* Lita aldrig på någon som har ett beroende, beroendet kommer alltid att gå före dig och din integritet!
 
* Säg aldrig för mycket till någon som har ett 'litet' liv, den personen kommer frikostigt att dela med sig av ditt - men i sin egen version av det.... inte av din tyvärr!
 
* De personer du avskyr mest är oftast dom du hade gått igenom eld och vatten för - tills dom visat sin rätta sida.....
  (som inte var så fin i slutändan) Föklaring: att känna sig lurad är aldrig en trevlig känsla!
 
* Det finns inga 'parasiter' - det finns bara människor som tycker att det är självklart att andra betalar....
 
* Om du tycker att någon har förstört/ förstör ditt liv - kasta ut vederbörande! Känner du så, så är det förmodligen så också!
 
* Fundera aldrig på om du ska ge igen... vi lever inte inte i en värld där 'Gud ser dig' och 'vänd andra kinden till' -
  ge igen, men gör det på ett så bra sätt att ingen fattar vad som drabbat dom överhuvudtaget!
 
* Älska din nästa - om dom förtjänar det? Men respektera alla tills dom bevisat motsatsen....
 
Kan säkert lära er fler saker, men det här är vad jag nyss har funderat på!
Utöver det funderar jag på att göra nåt klokt av den här kvällen, t e x köpa mjukglass!
C U!

Om nån undrar...

...så har det varit chill i solen som gällt efter jobbet! Hade gärna stannat längre, men lillaMy skulle hem och äta stekt palt... själv trycker jag i mig gädda och skriver med flottiga fingrar... Min bikini anlände idag - ser lika bra ut som på bild, har bara inte räknat ut hur överdelen fungerar, men men - jag kan ju knappast göra såååååå stora misstag med den - eller hur ;)
 
Snygg färg mot svart?
 
Kanske inte lika snyggt mot rosa?
 
Anyway, det var lite discusting att skriva med flott på händerna så jag ger upp för stunden!
C U!

Off to work...

...inviger sommaren med klänning idag - det ni! Orka jeans i det här vädret? Ja, jag lär få frysa ihjäl inne på verkstan, men det kan vara värt det =)
C U!

Jag hade ju lite bilder....

....kom jag ju på!
 
Yummie!
 
...lite varmt om fötterna...
 
...för fler än mig...
 
Syskonkärlek! (Grrrrrrmani & Sivan)
 
Lätt inflammerad svullen fot...
 
Sleep tight!

Tea for 2

...blev det ikväll ett par 100meter bort, tror vi var lika slitna båda två så det blev en tidigare kväll än vanligt... förhoppningen är att jag sover i natt i alla fall...och ja - när jag sover 'normalt' igen ska jag sluta weina om det! Är som sugen på att gå över till min närmsta granne, men det kändes lite sent...tror jag gör det imorgon? Ska satsa på att läsa lite kanske, eller ja, jag vet inte...? Varva ner kanske?
Sleep tight!

Johodå....

...solen kom till slut! Lagom efter min pn... var mer död än levande när jag kom från jobbet, släpade mig till sängen, somnade inom 5 minuter.... och såååå skönt det var! Sen blev det mission Räntheden med LillaMy, hundarna, dricka & fika... lite pick-nick stuk sådär... var hemma igen lagom till det var dags att fixa middag... mer avancerat... smörstekt gädda (nu igen?!) och medan den skötte sig själv så *djup suck* skurade jag ugnen... det om nåt är ett skitjobb!!!! Men det blir fint efteråt, det medges... planen är att (när jag känner för det) rycka fram den oxå... men den dagen är absolut inte idag! Däremot innehåller morgondagen en massa tvätt, en massa, massa tvätt... ska bli skönt att få det gjort! Finally! Har inte så mycket mer att tilllföra - mer än nykokt kaffe såhär på maten...
C U!

Woop...Woop...

Me love den här tiden på morgon... när man inte kan sova, men när alla andra runt om i hela byn sover känns det som? Förhoppningsvis dyker solen upp lite senare (som SMHI har lovat oss), när jag kommer hem ska jag ta en pn, eller kanske göra lite ärenden först? Ikväll ska jag nog förmodligen tassa till byss en sväng, men det ligger så där 13 timmar fram i tiden - alldeles för långt bort för att fundera på nu...
C U!

Dom här...

vill jag ha.....men som Nazareth sjöng.... 'Dream On'.....
 
Näää, jag vet... det är inga rockabillyskor precis...

Tjoooohoooo!

...tog lite paus i mina 'grejer'... kanske läge att hoppa i säng snart? Men det är ju såååå svårt när det är ljust ute... jag vill inte, har inte tid... men annars är jag som en zombie på jobbet lagom till torsdag...Man kan inte gå på adrenalin hur länge som helst... (tyvärr!)
However... dreadsfunderingarna har tagit form från funderingar till att ta kontakt med en tjej som gör dom... och har fått svar av henne nu ikväll... så få se hur modig jag är...? Eller modig...? Det är ju faktiskt så att det stör min 'raggarimage' - skinnpaj & dreads...? Ja...kanske? Hur var det nu - 'walk where no-one has been and make your own future...' kanske dags att (fortsätta) leva upp till det =)
 
surMarris i kort hår...
 
lika sur men i långt hår =)
 
Dreads?
Bilden kommer från
 
Anyway... Ska söka rätt på Bob Marley - Buffalo Soldier och 'känna av stämningen' litegrann...
 
 
 
Sleep tight!

ledsen att...

...jag varit så frånvarande...jag har inga ursäkter eller bortförklaringar - däremot tänkte jag kasta in ett inlägg innan jag promenerar ett par 100 meter bort på Torgvägen och njuter av en god kopp the' eller eventuellt lite kaffe... och en massa surr då förstås! Har dessutom lyckats kirra mig badkläder inför fredagens förlustelser i relaxen på hotellet... hade liksom glömt bort att jag inte ägde några, tills jag fick en minnesbild av en söndertuggad dylik... Men å andra sidan har ju sista sommaren varit mer än värdelös så jag har inte saknat något heller! Men ja, nu dräller det in en kornblå sak - innan fredag förhoppningsvis!
 
...förhoppningsvis är vi liiiite mer folk där på fredag...?
 
Dessutom blir det ingen Luleå Cruising för mig - varken dag eller kvällstid! Jag har annat för mig, men det är inget jag kommer att sakna heller... BILTEMA är väl kanske inte den ultimata utställningsplatsen...? Asfalt, asfalt och åter asfalt... röstar på att man försöker hitta ett trivsamt ställe kring 'storstan' istället.. Ja och sen är det en låååång lucka till Gällivare, som jag inte vill missa däremot...men man ska aldrig säga aldrig... Fick precis nya bud - vi flyttar 'surrkvällen' till imorgon, blir säkert lika bra det oxå =)
Det innebär att jag kan sluta lata mig vid datorn och försöka göra nåt klokt istället!
C U!

Promotion time!

...den här dagen gled oxå iväg i en snärt?! Var på mötet med RPC, Motorhistorikerna och (som mig) övriga intresserade... det här kommer att bli riktigt, riktigt bra!!! Planeringen, logistiken och strategin är helt suveränt gjord - en eloge till dem som ligger bakom! Inga lösa trådändor där minsann - och det här är bara 1a året! På 10 år så blir det Norrbottens svar på PBM! (mmmm - jag är lite lyrisk ja - det måste vara vädret?)
 
Promotion var det ja....
 
Blev svårt sugen på dreads nu igen... men det har jag ju varit i perioder i flera år... och mitt hår kan jag göra 'naturliga' dreads av, bara låta bli att kamma det i nån vecka... Nä, men allvarligt - bli inte förvånad om jag antingen kommer med ytterst kort hår - eller dreads på nåt tag... jag känner att det är på gång en förändring här!
 
Kan Jack Sparrow så kan väl jag..?
 
Näh, nu ska jag kasta mig ner i soffan en stund, sen hägrar sängen - men bara för att det är måndag i morgon kommer jag väl inte att kunna sova... as usual :(
C U!

Chillmode....

....har varit ute i solen ett par timmar, var tröttare än hundarna när vi kom hem igen tror jag.... Men vi (jag) konstaterade att det faktiskt var 'Helge' som var och stökade runt kring vattnet igår:
 
Ser ut som att spåren är 3dimensionella?
Kiara tog en liten vilopaus....
 
Observera den lätt rosa/ vita nyansen!
 
Anyway... funderar på dagens middag (tror jag hoppar över den?) innan jag ska åka över till Bränna på möte, information och delegering(?) midsommarafton... Känns som att halva Norrland ska hit - men var, var, var ska dom bo??? Men nog vet jag det löser sig...
CU! (later)

...tänkte lägga in en liten trailer..

...på den sista filmen jag såg....
 
Fattde inte vart jag sett Jeremy Brenner förut, men bland annat i första SWAT-fimen....
 
Hur-som-helst - så om man roas av lite fantasy och lite 'wow'-andetag (som jag gör) så då gillar man den här filmen... definitivt! Dessutom är jag tvungen att säga att nej, jag var inte dryg när jag körde genom Bränna igår... jag kände bara inte igen en massa personer när det inte satt en bil runt dom... (som jag kunde identifiera dom med) Så då vet ni - om ni kommer och går genom Bränna och jag ser ut hemskt förvirrad så beror det på att ni är ute i helt fel miljö och i fel omständighter.... Det beror i n t e på att jag inte känner igen er =)
Anyway, har sugit i mig resterna av gäddan och känner att jag måste tigga till mig lite mer.... och göra den i ugnen, folieinbakad... alltså ni förstår inte hur gott det är? LillaMy och jag konstaterade igår att 'det här skulle pappa vara avundssjuk på.....
Well, got some stuff to do so
C U!
 

Almost Sunday...

...och jag har varit en sväng på 'Bruket' och hälsat på sweetien med dom underbara ögonen... Det var en himla trevlig stund as always! Tog en sväng genom Bränna både före och efter... och ja - det var lite folk ute men det var inte m y c k e t folk...tror till och med poliserna gav upp och for hem? Till skillnad mot för 2 år sedan då dom var här med 4 bilar och 2 bussar... Men dom insåg väl oxå att det var mer lugnt här?
Däremot hade dom kanske behövt vara här igår, när en rabiessmittad (?) människa BET 2 personer varav 1 fick åka till Sunderbyn... efter att ha slagit sönder glasflaskor och hotat folk med... Alltså allvarligt - bita folk? Vart är världen på väg... ???? Men man ska aldrig upphöra att förvånas...
Hur-som-helst så hoppas jag på en lika fin dag i morgon! Då blir det skogen med hundarna igen tills dom själva blir less och vill fara hem =) Nytta hinner jag göra ändå! Misstänker att dom fick vittring på en älg (om jag tänker 'björn'  så törs jag aldrig mer fara tillbaka) för inte långt efter det dom hade sin 'utskällning' åt ingenting så hörde jag hur de plaskade till längst bort i tjärnen så då antar jag att det var Helge som tog sig en sluring... Är jag modig imorgon så går jag och kollar spåren! Och ses vi inte mer så vet ni att det var björnmamma som var ute....
Sleep tight!

Säger bara...

...smörstekt gädda... yummie!!!!

Räntheden...

....by springtime is just outstanding! Har tillbringar 2 timmar där med hundarna, vi åkte hem när dom i princip bad om det... För dom har sprungit, badat, sprungit, skällt, sett spöken (älg på andra sidan tjärnen kanske?) och sen badat igen... Nu ligger min gädda i stekpannan, sen blir det en dusch och mission oba Bruket =)
C U!

Sleep tight....

...var det ja - och det gjorde jag! Mobilen på ljudlös, dubbla täcken, hundarna i sin vanliga 'position' (i - under- ovanpå  täckena) och ingen väckare ställd... det innebar att jag fick mig 10 timmars sömn i natt - utan att ha vaknat en enda gång! How grateful I am! (det känns som om man behöver sova ut EN gång i veckan i alla fall...)
 
...törnrosa sov i 100 år hon... och fick sen dras med 
en karljävel direkt när hon vaknar - utan kaffe först!
 
Anyway, tänkte projektera lite nu efter kaffekoppen och sen (som jag skrev igår) dra på ett mission till ett av mina smultronställen med hundarna... Bränsle i bilen - check! (Annars lär jag få gå en bit....)
Och nej... jag är inte en sur, bitter & ondjävel mer - det är bara ibland det råkas skina igenom, men oftast har det sina orsaker... är DU på strålande humör jämt? Nä, kunde just tro det... =)
Ha en grymt bra dag därute, för det ska jag förska ha!
C U!

Du försvann som en vind...

...mitt i allt så hör jag på Lasse Stefanz, det var ett tag sen! Ska i alla fall hoppa i säng och chansa på att jag tar igen lite förlorad sömn inatt... I do hope that!!! Ja och hoppas på lika bra väder imorgon förstås! Tror jag packar en väska med kaffetermos, vatten, solbrills & en bra bok och drar till ett bra ställe med hundarna och bara 'är'... måste hur-som-helst vila gammelkroppen lite så det skulle passa helt utmärkt! Förhoppningsvis blir det en dejt med en 'charming friend' imorgon, kändes ut något bättre än att vara 'driver' och man ska ju följa sin magkänsla... Ja just det ja - ska hämta däck & fälg till C-klassen på måndag - feels so good - har liksom räknat ut att jag behöver ett par 3-7 stycken i reserv om man ska följa statistiken på mina punkteringar...Minst 3 däck behöver jag i reserv bara under sommaren (obs: ironi) det absolut tråkigaste den här kvällen är att jag missat en av kommunens snyggaste bilar här utanför - den rosa 59a Bonnevillen.. Måste åka och dregla på den nån dag tror jag! Men jag har hört rykten om en grymt fin Cadillac från Vännäs som kommer att rulla senare i sommar.. Sjukt hur mycket riktigt fina bilar det finns här egentligen....!!!!
Nä, nu är det sängen och tystnad som gäller ett par timmar framåt!
Sleep tight!

Just ja - TGIF?

 
 
 
 
 
Min dag i bilder - har ni hängt med? Se det som en liten rebus kanske....? Ska strax fylla magen med mat och sen njuta av lite sol igen... tror jag? Överväger om jag skulle ha kört till Kalix imorgon, men jag vet inte... funderar ett tag till tror jag?
C U!

Off work!

...varit ut en snabbsväng med djuren, sen tänkte jag invänta Frank och Zorro och ta med dom till skogen.. myyyys!
Ja och så har jag plockat fram drygt 1kg lax från frysen så det blir nån go'middag här idag... vet inte ännu hur jag har tänkt tillaga den, men det blir säkert bra i slutändan... Har en kaffekopp bredvid mig, när den är urdrucken ska jag fortsätta roa mig här i köket...
C U!

Dubbla täcken...

....eller mitt favvotäcke kanske var lösningen...för när jag väl somnade igår, så sov jag som en flodgris ungefär.. som en puppa i sin kokong, en spindel i sitt när, en björnhona i sitt ide... Kan säkert dra upp ett gäng liknelser till men låter det stanna där... ni fattar ändå, eller hur? Lösningen verkar vara (just nu) att i n t e frysa...det gav mig sådär 1 1/2 timme längre sömn än igår - klart en stjärna i kanten! Vilket innebär att jag tänkte stämpla in 0700 idag igen! 
(även om dagen blev liiiite lång igår) However - Emmylou komer hem idag - sweet, det var nån vecka sen sist! Innebär att vi lagar nån go'middag och jag får hem ett gäng galna 'barnbarn' som får hänga med till skogen dom oxå...great!!! (undrar om jag skulle plocka fram en massa lax från frysen...? Har lite på lager där)
Har fortfarande världens bästa läkare, hittar inte mitt kuvert sedan förra fredagen (hmmmm - genier, ordning i kaos - hur var det nu???) så jag fick mina papper på email nu på morgonen, helt awesome!
Konstaterade innan jag somnade att det är 'mycket nu'.... måste boka resan till Borlänge snart oxå men Lucky Me - det går buss från Luleå! Så jag hakar nog på den... Dessutom verkar det som om halva Överkalix ska ner i år? Undrar hur många jag kommer att springa på...? En upplevelse ska det bli i alla fall <3
 
 
'
...inte för att AKI/ Kapten Röd ska dit, men låten är bra...
 
Insåg att jag och LillaMy är rätt lik varann btw, inte bara i bilintresset, men mycket annat... som att i att fimpa vänner till exempel... Men till mitt försvar kan jag säga att jag har ett grymt tålamod, jag var fruktansvärt empatisk, engagerad... finns säkert mer saker om jag nu hade velat framstå som en ängel - men dom bitarna har jag tappat på vägen... tyvärr! Om det innebär att jag är en sämre människa? Nja, sämre i andras ögon möjligen - men jag kan i alla fall stå upp för den jag är... som en vän och tillika kollega sa: 'du är ingen mespropp längre' - mycket tack vare henne =) Anyway - nu har jag dillat med det här inlägget alldeles för länge, ska hinka i mig kaffet, invänta lördagens middag (filead och flådd gädda - yummie!) och sen dra iväg på jobbelijobbet...
C U!

..tog mig en liten paus...

...i mina 'varanden och göranden'... Har telefon på laddaren så jag inte försover mig p g a det i alla fall imorgon... Förstår inte varför den är utan ström - jag använder den ju knappt!
Jaja, kan dela lite av mitt mission här då....
 
...visst har jag sjukt snygg autograf?
 
..så nu har jag tagit mig i örat och börjat organisera i kaoset... (som bara ett geni behärskar för övrigt) Och ett synnerligen osövt geni ser ut så här klockan 0500 på morgonen...
 
...men eftersom jag känner mig (återigen) så sjukt nöjd med den här dagen så kan jag bjuda på det oxå...Medge att jag är lite snäll ibland i alla fall...Nåja, ska fortsätta trötta ut mig så kanske det blir mer än 3 1/2 timme sömn i natt...
Sleep Tight!

Misson complete....

...så nu är jag sjukt nöjd - och ja, den här dagen har varit full av positiva saker hittills - så jag hoppas det slutar så när ögonen faller igen inatt (om dom nu gör det?)
Intresseklubben kan anteckna att jag plockat fram min (vintage) orange skinnpaj - den satt som smäck så den lär oxå få hänga med i sommar...
C U!

I-landsproblem...

....då tycker jag ni verkligen l ä s e r detta och inser att vi har det ganska bra ändå...
 
Vimmelmamman - Hon som förändrar
 
..om ”The rape capital of the world”.... gruppvåldtäkterna som blivit en del av krigsföringen i Kongo...
 
Och nej, jag har inte varit på något mission ännu...men snart!
C U!

Nåmenjo...

....joppade 7-11, har hämtat Hyndan på Vännäs, tankat densamma, varit med hundarna på Halljärv och nu....nu sitter jag och chillar en stund... ska på mission lite senare ikväll... det ser jag fram emot! Helt fantastiskt dessutom.. hur varmt det än är ute så är det lika svinkallt i det här köket... suck...! Återkommer säkert så småningom...
C U!

...how do You do...?

 
 
 
 Lite Roxette nostalgi på morgonkvisten... håll till godo!

Vadå....

....väderberoende? Igår försov jag mig fast jag till och med tagit en pn på eftermiddagen (ja, en pn -.inte en PN) och nu....har jag väl sovit sådär 4 timmar och vaknar av en liten bofink som talar om att solen skiner - rise and shine! Så här sitter jag - not shining, but still rising... Kaffet är klart och går allt som tänkt så jobbar jag 7-11 idag... (och sen kanske jag sover....) Kändes ju lite drygt att ha vaknat nu och inte börja förrän 0900... Löste en fundering jag och en kompis hade när jag vaknade, så i bland är det lönt att sova på saken =)
C U!

Näää...jag sover inte ännu!

...botaniserar på nätet, ser 'Hans och Greta' (den verkar ut rätt ok...) ja och så tänkte jag att jag måste dela med mig en liten fin visa åt er oxå...
 
Mansgriseri på hög nivå...hahahaha!
 
Och NU ska jag (inte) hoppa i säng....
C U!
 

Men va f***....

...såg idag att 'min' *svordom* (kan inte skriva märket offentligt) var kvar ute på Blocket... och kom precis nu på att jag har glömt kasta iväg bilderna på Bettan dit... eller 'glömt'... jag ids inte gå ut och fota nu och - jag vet vad jag har men inte vad jag får... Bra tänkt där - eller hur? (Ja, jag var tvungen att göra ett inlägg för att poängtera hur klok jag är ibland - sånt ger vuxenstatus!)

Thank You!

I'm out, I'm closing a chapter
All in, a world full of rapture
Caught up, its time for the show
Oh baby, baby, baby

Tough luck, you win but you're losing
Break out, you'll be what you're choosing
One wish, illusion is bliss
So baby baby baby

You're at your mind and love is a cover
This time, your turn is over, it's over

Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby, baby, baby
Thank you

Love struck is never easy
Came and gone, just to please me
Better off, living my dream now
Baby, baby, baby

Life hurts when lies are uncovered
So I'm gone before it's over

Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby, baby, baby

Oh oh
I'm better off alone
For all that you have done
And I know what I want
And that ain't what you got

Thank you for all that you've done for me
Now I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby, baby, baby

Can't waste my time so goodbye my baby, baby

Thank you for all that you've done for me
I know what real love is supposed to be
Can't waste my time so goodbye my baby, baby, baby
Thank you!

..whatsoever...

...vädret var inbjudande...imorgon blir det en 'walk-about' till jobbet (om jag inte försover mig igen alltså....) Oscar har fixat till ljudet i Bettan så nu är det en fröjd att ha på stereon...me like! Nu återstår det att rasta hundarna en sista sväng och möjligen försöka sova...har ju som lite svårt för det, som sagt var...
Sleep tight!

Nostalgi - nu igen!

...sitter och kollar igenom nätet efter lite bra låtar till USB't... och hittar en massa gamla godingar jag bara måste ha med i bilen... lite korkade låtar, lite roliga låtar, lite nostalgitrippar, ja lite gott-och-blandat men jag kan bjuda på några stycken....
 
....lite Amy Diamond - hade glömt bort den här låten....
 
 
Rolandzzzz......
 
 
Grönvalls....
 
 
 Roger.....
 
 
Boten Anna...
 
Lite smått och gott... och JAA - klart det finns 'normal' musik med oxå... Har världens mysigaste chat med en vän... I''ll be back...
C U!

Men dra åt....

...pipsvängen - jag är nog världens bästa på att få 'three times back' (gammal wicca-besvärjelse)...
Kommer ni ihåg vad jag skrev om försovning tidigare...? Bra!
 
...så här kunde det ha sett ut imorse!
 
För givetvis, bara för att jag däckade igår på eftermiddagen och för att min mage motarbetade mig, så har jag (inget ovanligt, eller hur?) varit vaken halva natten... och inte ens hört mitt alarm på telefonen i morse! Vaknade...sträckte på mig, kollade ljuset ute och konstaterade att klockan borde vara just efter 8... och det var den ju på sitt sätt, den var kvart i 9..!!! Så det blev snabbrastning av hundar, ringa chefen, på med kläder och sen iväg.. men ingen hade hunnit sakna mig... (är det på gott eller ont?) Och ja, man ser på ljuset ungefär vad klockan är, i alla fall på morgonen... prova får ni se! Men kanske när ni är lediga och inte har tider att passa =)
Anyway, nu sitter jag och väntar på att min korvgryta ska mojsa ihop sig, sen vete fåglarna vad jag ska hitta på.. Kanske ta tag i lite 'stuff to do'...? Idag blev det i alla fall klart med ett av mina mål under det här året.. alltid lika skönt bli kvitt saker som 'hänger över en'...
C U!
 
(och ja...jag ska inte försova mig igen, förstör ju inte bara den vanliga dagen utan 'bloggdagen' oxå...

...not an ordinary Tuesday...

...but the first Tuesday this year that Pearl Beauty has been cruisin' up and down the streets....
 
Men jaaaaaaaa - klart som f*n att jag är glad! Nu är hon komplett så när som på en lackering men.. det hinner vi nåt annat år... jag tror jag överlever ändå... =) Det viktiga är att hon rullar... Så nu kan jag gå och sova nöjd ikväll!
Sleep tight!

...suck...

...trodde bara att magen inte pallade kaffet imorse men obviously så är det en släng av magkatarr... tur det står en burk Omeprazol på köksbänken! Har sovit en magisk stund och så skönt det var!
C U!

Det blev....

...inte 2 Hyndor i en smäll - det blev lite panik i alla fall! Robert ringde och behövde ett v i k t i g t papper, så jag i min tur fick ringa Robert så jag fick lift och kunde lämna det hos Robert... hänger ni med? Inte? Det gör ingeting - haha! Men jag kom i tid till jobbet i även om magen tyckte det var illa att den inte fick i sig sina 2 liter morgonkaffe!
...var tvungen blidka den (magen) med lite thaimat till lunch/middag och LillaMy fick en dunderfrukost minsann...
Ja...och dagens bästa då? Jo 'Bettan' är hemma igen - hurra! Hon har varit på service hos RH's Elektronik och fått sig en omgång med lite nytt och bytt och ett gäng släckta 2or - vilket innebär 2 år till nästa besiktning - wooohooo!
Det var väl ingen som trodde att jag hade sålt henne....? Eller...? Fast man vet ju aldrig... ;)
Det kommer hur-som-helst att kännas mer än sjukt konstigt att hon ( JA - det ÄR en hon!) inte klonkar i framvagnen mer, inte läcker olja mm mm... det blir en ny upplevelse...
Anyway... ska chilla lite nu och fylla på dom liter kaffe som saknas!
C  U!
 

Oh Wey....

...vad det går kasst för mitt lag... men jag ska försöka låta bli att skriva om väder i vart och vartannat inlägg, det blir lite trist i längden - I know.... (men vädret påverkar mig så j**la mycket så jag tror det är därför....)
Min plan att stiga upp 0645 spårade ju ur redan igår... så idag har jag sovit till just före 0800 - vilket är helt ok, jag hinner ändå med det jag ska - men jag hatar att stressa, I do hate it!!!! Men vad gör man när man är vaken halva natten och sover som bäst när klockan ringer...jo, man använder 'snooze'.... och hoppas när man vaknar nästa gång att man inte har försovit sig, liksom drar efter andan när man lyfter upp telefonen och drar sen en djup suck när man inser att det är gott om tid (eller panikar upp ur sängen för att man egentligen börjat jobba för 5 minuter sen) Anyway...har inte så mycket att tillföra så här på morgonkvisten, förutom att jag sökte inte fram gympadojjorna igår, d v s jag går inte till jobbet idag så det blir 2 hyndor i en smäll tror jag!
C U!

Ny upplevelse...

....sendrag i lårmuskeln... ajajajaj så ont det gör... undrar vad som blir nästa ställe? Tårna? Sleep tight!

My oh my!

...haft ett maratonsamtal med en viktig person i mitt liv, det var alldeles för längesen så det var på tiden att vi uppdaterade oss... Och snart träffas vi säkert oxå hoppas jag... det är inte alltför långt mellan Luleå och Överkalix + att en midsommardejt redan är inbokad - me like! Ska ladda mobilen en liten stund och sen ta ett svanhopp ner i sängen (eller om det bli ett magplask?) inför morgondagen... Det blir inget Luleå i alla fall, men det kommer garanterat mängder av tillfällen i framtiden med en dotter som blivande frisör - tur att jag inte är speciellt krävande på den fronten... eller hur Emmylou? ;)
Dessutom tror jag mitt hår behöver lite vila och extra näring för tillfället, så jag har faktiskt inhandlat kosttillskott just idag av den anledningen! Köpte det just efter jul oxå och åt en kur och det blev faktiskt stor skillnad... Men det är klart - när man stoppar i kroppen synnerligen starka mediciner så måste den ju reagera på nåt sätt.. och all medicin som bromsar AS m fl reumatiska sjukdomar påverkar bl a håret... Så om jag kommer kortklippt nån dag så vet ni varför... :(
C U!

Pearl Beauty...

...är borta från gården... så tomt det blev!!! Men jag vet ju att hon har det bra där hon är nu... och kommer att få det jättebra sen... i alla fall de närmsta 2 åren...  Miss her...
 
...Pearl Beauty... aka 'Bettan'
 
Utöver det så har dagen bara glidit iväg... poff så är måndagen snart över - vart tog den vägen....? Men även om den började i 'gråzonen' så har den bara blivit bättre och bättre... Och det är ju bra - eller hur? Funderar på om det blir 'mission Räntheden' senare.. även om vi hunnit vara ut i skogen en vända tidigare... Har dessutom insett att tygskor är helt värdelösa att gå i (på asfalt) så nu m å s t e jag söka fram mina gympadojjor for real!!!
C U!

Bara för att....

...jag var så lycklig över vädret igår så sitter jag och ser ut på en grå, trist dag igen... Lika bra ni inser det folks, med min karma ska jag absolut inte uttrycka mig positivt om nånting, risken är att jag förstör en hel sommar för hela Norrbotten... (till exempel...kan det hända att en bearnaisås skär sig på 10 mils avstånd, om jag uttalar mig om hur gott det är....) Men, men  - inte vara negativ nu - eller hur? Efter regn kommer solsken sägs det ju...
 
...och ni vet väl att i slutet står en kruka med guld?
 
Inte blev det mer än ett avsnitt av '2 and a half men' igår... men so what, så länge det är Charlie Sheen så är jag nöjd - hittills har jag inte sett ett avsnitt med Aston Kutcher - jag totalvägrar! Ungefär som att jag aldrig har sett (och kommer aldrig att se) 'Bodyguard' med Whitney Houston, bara för att jag avskyr låten....(för att den spelades var 10e minut i radion på sin tid kanske?) Men man ska ha sina principer och vara lite skrockfull... skor på bordet är en dödssynd hemma hos mig, jag går aldrig under en stege och spottar alltid (symboliskt alltså) 3 gånger över vänster axel om svart katt tassar över vägen...Däremot skulle jag inte ha något som helst problem med att ha en svart katt, det vore kanske det ultimata varje skärtorsdag? Nä, nu ska jag fixa med lite grejer här - återkommer senare!
C U!
 
P.S Filmen 'The Butterfly Effect' med Aston Kutcher är grymt bra!!!

Minsann...

...det blir att tillbringa resten av kvällen med Säsong 1 av 'Two and a half men'! Jajaja, jag har säkert sett alla avsnitt x 3 redan men det gör liksom ingenting att man vet som händer, poängen är ju fortfarande kvar - eller hur? Imorgon m å s t e jag komma ihåg oljefiltret, frimärken och så nåt mer som jag hann glömma bort... undrar vad det var....?
Sleep Tight!

Lycka!!!!

Det är sol! Det är varmt! Kanske det blir sommar i år oxå... håller alla tummar för det, för vad snopet om det skulle bli sådär +2-3C igen... Jag vill ha en lika varm,  härlig supersommar som 2011 - för den var fantastiskt fin...Senast det var så bra därföre.... kommer jag inte ihåg...? Fast i o f s...I Svartbyn hade vi alltid fina somrar ;)
Dagen då.... tog Hyndan och drog upp på Brännaberget och tog en prommis... grymt skönt och hundarna blev då trötta... fixade klar köttsoppan och kastade in en rabarberpaj i ugnen samtidigt... Tog en powerwalk med Theo till Bränna tur och retur... och då...på väg hem...blev det varmt på riktigt!!! Har prövat räfsa en sväng oxå, med höger hand/handled som insats...det står 1-0 till räfsan... Men lite blev det ju gjort ändå! Ja och nu sitter jag med en kaffekopp och funderar på vad mer jag ska hitta på - kändes lite meningslöst att sitta inne när solen skiner, även om det börjar vara sen eftermiddag. Men jag kan ju inte gärna ta ut hundarna på prommis igen... jag nöter ju ut dom :D I så fall lite senare...
C U!

Bara för att...

...det är bra väder så ska jag bjuda på mig själv litegrann!
Hanna lade ut ett 'squatsschema' för ett tag sen och det var ju en utmaning i sig... Nå hur-som-helst; kastade mig ner på köksstolen i morse, tänkte 'men s**an - int kan röven ha blivit mindre redan', lyfte upp den nämnda rumpan och insåg att jag hade satt mig på en liten, liten blå grej (ursprung okänt..) men var lika glad för det - för 6 månader sen hade jag lätt kunnat sitta på en igelkott och inte notera det - haha!
C U!

Börja planera nu!

...eftersom jag gillar att vara ute i god tid - haha! Men, det här tänker jag absolut inte missa!!!!
 
Western Farm Boden den 10 augusti
 
Förhoppningsvis hinner jag se/höra dom i Borlänge oxå... hade lite 'glömt bort' dom en stund, men nu rullar dom på Spotify igen... Och sen inser jag att varenda helg fram till 17 augusti är om inte inbokad men i alla fall nästan... men det är ju det sommaren är till för - att ta vara på för att sen kunna se tillbaka på när allt blir mörkt, kallt och trist i oktober/ november och sedan se fram emot när Nyår och vinterstormarna har passerat...
C U!
 

Det är ju inte....

...helt grått ute nu, jag ser små, små ljusblåa fläckar lite här och lite där - helt fabulous! Hoppas det håller i sig...
Och nej...med mina analytiska beräkningar så blev det inga äventyr igår... jag iddes faktiskt inte! Men det blev en nice em/kväll ändå... teen'sen har drällt ut och in här så vi käkade middag och dom tog ut hundarna på prommis - vilket uppskattades...även om Theo var lite tveksam från början och anklagade LillaMy för att luras när han var den enda som inte fick koppel/halsband! Dagen ska tillbringas med att koka en gigantisk gryta med köttsoppa - yummie! (skriver jag gigantisk så är den gigantisk...) Alltså blir det en vända till Bränna för att införskaffa resterande nödvändiga ingredienser... men inte riktigt ännu! Hade inte så mycket mer att tillföra just nu så....
C U!
 
...eller hur...?

...hade funderingar...

...på att dra ut på äventyr ikväll, men det återstår att se... Allt är alltid ett övervägande... och en konsekvensanalys..ja, lägg på en riskanalys på det oxå... så har jag nog räknat med det mesta... C U!

Min favvoklädsel idag....

...ser ut så här:'
 
Linne från Gina
 
gummistövlar....
 
...glasögon...
 
....tror jag ska dra på ICA en sväng - hehe!
 
 

So what....

...skitj**la väder! Jag tappar verkligen motivation att göra något 'what-so-ever' när allt bara är grått, grått, grått.... jag vill att det ska se ut så här:
 
...men jag har en svag aning om att det bara gör d
nånstans kring Medelhavet... möjligen i Malmö oxå =)
 
Har sovit länge idag oxå...men det beror ju helt enkelt på att jag är vaken på nätterna.. vilket kan vara rätt okej det oxå... om jag inte visste att jag i övermorgon är tvungen att kliva upp klockan 0700 - men det kunde ha varit värre, det kunde ha varit 0500 istället...man ska alltid försöka se allt från den ljusa sidan... det kunde ha varit värre liksom.. men så är det väl med nästan allt.. eller hur? Ska dricka mitt kaffe och fundera på att ta en prommis...vet inte om jag tar mig till Halljärv idag, så det blir kanske i krokarna... We'll see....
C U!
 

En till favvo....

 
 
Jag och Doris....

Jag ska döva...

...rastlösheten med att börja se American History X (för kanske 4e gången...) Men det är helt okej, 'Gone in 60 seconds' har jag säkert sett 16 gånger vid det här laget....'Lucky Number Slevin'... hmm...6-7gånger... ser hellre om en bra film än ser nåt riktigt uselt...
Sleep Tight!

...gammel farbrorn =)

 
...visst är han en sweetie...?
 
Druckit kaffe med en god vän och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...ta det lugnt? Se om det är nåt på tv? Kasta bort jeansen jag har på mig? Gå en kvällspromenad? Är lite lagom rastlös, men imorgon är det ju sovmorgon... feels fine...!
C U!

Jamenjustja!

Luleå på tisdag igen eventuellt! Hann ju hooka upp med Emmylou (&Melle) en sväng oxå så jag kanske, kanske ska vara 'hårfärgsmodell'... vi får väl se! ...tänk om jag kommer hem som platinablond....? Då dör jag en smula på riktigt - det är snyggt på många men definitivt inte på mig!

Luleå.....

....där har vi varit och drällt idag! (för att jag skulle till läkaren) men lika kul som det är att åka dit, lika skönt är det att komma hem till Överkalix igen! ...undrar om jag skulle klara av att bli Luleåbo nångång i framtiden? Känns inte riktigt så måste jag säga...
 
...medge att Överkalix är bra mycket vackrare?!?!
 
Hann i alla fall vara på stan en stund, äta lunch på Exotic - det kan vara värt att åka till Luleå bara för det ibland =)
Ja och så den obligatoriska vändan på skoaffärer och Gina... Ett av mina 'favourite waste of time' när man åker bort.. Fälgbultarna då? Jo, dom har jag tydligen i skuffen så det var ett enkelt problem egentligen, orkar bara inte ta tag i det just nu... dessutom fick jag bannor av min läkare för mina 'super-woman-powers' igår... det lyckades nämligen förskjuta lite mer knogar på höger handen... ja, förutom lite 'småinflammationer' här och där... men jag ska i alla fall få fortsätta med Enbrel'en, trots att landstinget går back 30mille p g a den och liknande mediciner varje år... Vet inte om det bli att umgås med en gammal vän ikväll, får väl se... vad vi i så fall hittar på ;)
C U!

Intresseklubben antecknar!

* middagen på Ringvägen var helt utsökt
* jag har träningsvärk
* mina skor har gett mig fotsvett (uuuurrrk)
* jag känner mig trött.... helt otroligt! (kanske jag skulle ta vara på det?)
* .... undrar om Emmylou vill ha en lunchdejt imorgon...? ;)
And that's all for now....

Sa jag förresten?

...vad min tandvärk beror på (och att jag biter sönder tanden mer och mer...) Jo, på att jag är så 'sammanbiten'... får liksom börja tänka på att låta käkarna slappna av lite med andra ord... Kan ju ha med SA att göra oxå till viss del, d v s att käklederna är inflammerade.. Men, men...man lär sig alltid något nytt!

...Kristi Flygare....?

Visst är det just det idag?
Anyway...somnade strax efter 0500 på morgonen, blev lagom sent igår (igen) och sen låg jag och funderade och lyssnade på all trafik här utanför... kändes ett tag som om jag bodde på Grand Hotel i Uppsala igen...
Det blev hur-som-helst sjukt fint på FH igår, men det är det bara A-L som kan ta åt sig äran för - vi fixade bara fördelningen av priserna... Dessutom, när jag väl somnade (och satt mobilen på ljudlös) så sov jag absolut stenhårt och vaknade inte förrän halvelva.... fick lite lätt panik kan jag säga...Sen möttes jag av den här synen.....
 
...sjukt fint - eller hur?
 
Kan lugnt säga att jag tappade hakan ända ner till Tallvikskorsningen - det här är 3e punkteringen på 6 månader...Den enda jag haft hittills inträffade efter att sonen slirat upp bakdäcken på min beamer, så det var liksom väntat att dom skulle smälla så småningom... Men det här....?
Lyfte upp hakan, gick och fixade kaffe och samlade lite tankar en stund... Ut igen, hämtade mina sommardäck från förrådet, la upp dom snyggt bredvid bilen, tog ut 2 domkrafter men saknade ett fälgkors... Irritationen var ett lätt faktum... minst sagt! Ringde A och liftade till Bränna, tankade en reservdunk med bränsle, hällde över det i Hyndan, kollade hur mycket som läkte ur...(nån deciliter), lastade in hundarna och åkte till Halljärv och hade mitt 'rage' för mig själv... Och blev så j**la glad när jag fick ett telefonsamtal som erbjöd mig hjälp - från helt oväntat håll - behöver jag säga att jag slutade sura... ? Åkte hem, hittade grannen ute på gården, lånade en fälgnyckel - fick lös däcket... lånade en hel domkraft (för givetvis var dom i garaget trasiga) och  - upptäcker sen att fälgbultarna är för korta!!! Så det blir en sväng på Biltema imorgon och fixa några i lagom längd.... Och om jag nu får en 4e punktering inom en snar framtid....så är det någon som hänger lite löst, för då tror jag inte på slumpen eller dålig karma heller för den delen....
 
...det här lilla fanskapet satt i däcket....
 
Förra gången såg det ut så här:
 
12(10)cm lång skruv som satt i däcket..
 
Funderar på om det vore läge att få i sig nån mat (och kanske lite normal sömn på det?) för jag hade ett blodtrycksfall de lux här på gården... Kände av det igår på FH redan och även ute på Halljärv, men det här var ett i 'högre klass'... tur det är läkarbesök imorgon så det går att kolla upp fortast möjligt... Vore ju inte så skoj köra av vägen för att man blir 'yrslig''... eller tippa bland hyllorna på ICA t e x... Tur jag har 'private driver' till Luleå imorgon i alla fall! <3
Nä, nu ska jag avsluta inlägget och tassa ner på Ringvägen och äta lite grillat med hemgjord potatissallad till...
C U!
 
 

.....

 
 
You can say what you want about me
Want to do what you want to me
But you cannot stop me

I've been knocked down it's a crazy town
Even gotta punch in the face in L.A.
Ain't nothin' in the world that can keep me
From doing what I want to do
'Cause I'm too proud, I'm too strong,
Live by the code that you gotta move on
Feeling sorry for yourself ain't got nobody nowhere

So I (held my head high)
Knew I (knew I'd survive)
Well I made it (I made it)
Don't hate it (Don't hate it)
That's just the way it goes

Yeah

I done made it through
Stand on my own two
I paid my dues yeah
Tried to hold me down
You can't stop me now
I paid my dues

So like I told you
You cannot stop me
I paid my dues yeah

Now I'm still trusted everyday
And people try to mess with Anastacia
Gotta another thing comin'
'cause I have a mind and I thought I'd better let you know
I'm no punk I can't get down,
I don't give a damn about who's around
That's worked just fine 'til now

So I (held my head high)
Knew I (knew I'd survive)
Well I made it (i made it, don't hate it)
Whoa
That's just the way it goes

Yeah (I done made it through)
Oh I'll stand on my own two
I paid my dues, yeah
Tried to hold me down
You can't stop me now
I paid my dues

Yeah yeah yeah

Took so long to get me here
But I won't live in fear
Are you tryin' to steal my shine?
First they want to build you up
Then they tear you down
It's a struggle, tryin' a bubble

So I (held my head high)
Knew I (knew I'd survive)
Whoa whoa whoa (I made it, don't hate it)

Said that's just the way
I said I paid my, I paid my dues
Yeah yeah yeah
But you can't stop me now
I paid my, paid my due oh whoa whoa whoa
Oh I paid my I paid my dues
Yeah
But you can't stop me now
I paid my dues

Känner mig lite....

...såhär:
 
 
C U!

Tandvärk...

...once again men orka bry sig just nu för jag är så sjukt j**la glad så jag sitter med ett leende från öra till öra!
Mina bilgrejer ligger på godset, linserna har anlänt, ja och så lite till skojiga saker!!!
Helt amazing lycklig!!!! Ingen ide jag skriver nåt mer för det lär bara bli flams så höres!
C U!

....sent igen...

...men jag får väl säga som Emmylou sa när hon var liten: 'jag går inte och sover förrän det blir mörkt' varav Micke svarade: ' ja det blir väl till hösten då....' Fast det är klart, om nu björnhonor sover hela vintern så kan dom kanske vara vakna hela sommaren... eller? Anyway - har haft the' stund med en synnerligen god vän och bara varit... det känns skönt ibland - och kanske välbehövligt när här ska taggas för hundutställning på torsdag! Jag ska liksom vara 'hang-around' både imorgonkväll och ja - själva utställningsdagen! Ett tips, har ni inget för er så kom dit! Över 90 hundar anmälda, vilket jag tyckte kändes ut mycket - för att vara en inoff'are i början på maj...
 
 
Nu är det dags att säga godnatt och hoppas på något bättre sömn än i natt... *gäsp*
Sleep tight!

...garnfin eftermiddag!

...drog iväg på Räntheden direkt efter jobbet! Det har äntligen tinat fram igen - ett av mina smultronställen, helt underbart!!! Och jag lovar - jag var den första som satte fötterna där nu efter snösmältningen.... Vilken skillnad mot Halljärv dessutom, på Räntheden fanns det spår av djur... av olika sorter.....
 
 
 
...undrar om det är ett symboliskt vägskäl....?
 
Hur-som-helst hade jag ännu fler bilder, men lyckades inte skicka över dom just nu.... lite mer bajs från olika djur - haha! Ja, jag hade säkert kunnat välja lite andra motiv men inte den här gången.... Säger som en av mina vänner säger....skogen är min 'kyrka'....lugn, ro och sinnesfrid... ja och speciellt Räntheden då... som har 'sett' mig i alla sorters sinnesstämning... Men det är en annan historia!
C U!

Freaky Tuesday....

...men det kan nog bero på att jag i princip 'dygnat' (tack katten för det...morr) och var hög på adrenalin och säkert endorfiner oxå när jag till slut kom mig i säng sådär 0000 inatt... Idag lär jag se ut så här....
 
...vilket påminner mig om att jag måste se om Ice Age-filmerna!
 
Nä...bara kasta i sig kaffet, rota fram kläder - jag har lovat inviga Buickvästen för säsongen på jobbet idag... Kan ju kanske inte matcha den med mjukisbyxor....? Det här är förresten första morgonen som jag 'vant mig av' med att Farley inte vaknar med väckarklockan btw...Så det gick det oxå...
CU !
 

Theodore...

...är nöjd med sin dag! Flera åkturer i bil, spring i skogen på Halljärv och inte minst nu ikväll när han fått hälsa på sin älskade A på Ringvägen...Han gör likadant varenda gång, piper av lycka när han ser vart vi ska och sen rusar han fram till dörren och nästan skriker tills han blir insläppt - och då sitter han i knäet i princip tills vi far hem! Det har blivit en del turer idag, ICA,Halljärv, Apoteket, rastlös, ICA, Ringväge x 2... men nu har vi landat hemma! Sist svängen på 'affärn' träffade jag nån som jag inte sett på länge och som jag alltid tycker det är lika roligt att träffa! Och nu är det verkligen månader sen, vi har inte gått på samma 'schema' kanske :P Ja och så har jag sms'at med ytterligare en person som jag blir varm i hjärtat av... och tro nu ingenting för det här är kvinnor båda två, med varsin respektive - och jag har inte 'konverterat' - haha!
Sleep tight!

Instagram?

...börjar jag äntligen bli vän med... har inte orkat engagera mig och absolut inte sedan jag lade ner fb, men okej då...det kan väl få en chans...
Founding me at 'marrizkan'

Pieces...

....m å s t e läsa minm blogg! Fick precis ett mail med....tadaaaa 40% rea på utvalda produkter....bl a Funky Highwaist... Ibland är saker rätt underliga - haha! Och ja, jag har beställt rätt bussningar till bilen - fick det bekräftat typ nyss + resterande kompletterat...dessutom har jag trumbromsar på bilen, man lär sig alltid nåt nytt... på sådär 20år kan jag nog byta motor själv... eller så inte... Have a nice rest of the day!
C U!

Funky

...dom här vill jag ha! I alla färger....
(jag äger ett par svarta, jag är helt säker på det... jag har bara inte hittat igen dom sen jag tog fram och prövade dom sist...)
 
Funky Highwaist leggings...
 
Finns på pieces.se och hos Nelly.... det intressanta är att jag tror att dom var billigare på Nelly? Det ännu mer intressanta är att jag fortfarande ska handla bildelar så det blir inte ens ett par i en rolig färg... just nu i alla fall! Men jag var ju tvungen att muntra upp bloggen med lite sommarfärg! Eller hur...? Funderar mest på om jag ska fixa mig nåt att äta eller nöja mig (för tillfället) med koffein, just ja - måste ju ringa oxå!
C U!

...så här känn det...

 
 
nääää....vaaaa.....är det REDAN måndag.....
 
 
...ta hit mitt kaffe NUUUUUUU!!!!!!
(fotograf Carolyn Hilton)
 
No more words needed, just let the damn coffe get ready - and the cat to shut up!
C U!

Danko Jones...

...han säger mycket han...
 
 
I admit it, I've done a few things that I shouldn't be proud of
I got no remorse, no regrets,
never happy endings, only downsets
And if you wanna get down
I can go down as low as you wanna get
I wouldn't try to push me
It'll (It will) only leave you with regret

Don't test me!

I can rip you off, and steal all your cash
suckerpunch you in the face, stand back and laugh
Leave you stranded as fast as a heart-attack
All day, I think bad thoughts
I can break your heart at the drop of a hat
Stab you in the back, in two minutes flat
Screw your girl in the back of my Cadillac
I think bad thoughts

Take this to the streets, full of shit
Flush it down the toilet like you're taking a piss
It should be good, to see, for a change
just a day, how the other half lives
And when I take you out, I'll stare you down
Make sure you're getting nervous
You won't understand
That's how it is as a knight in Satan's service

I can rip you off, and steal all your cash
suckerpunch you in the face, stand back and laugh
Leave you stranded as fast as a heart-attack
All day, I think bad thoughts
I can break your heart at the drop of a hat
Stab you in the back, in two minutes flat
Screw your girl in the back of my Cadillac
I think bad thoughts

I think bad thoughts
All day and all night long
I think bad thoughts
Don't care what you think is wrong

If you wanna judge my lifestyle
I'd love to see how you live
Feel free to cast your stones
Don't cry when you're found bleeding

In a heartbeat, I'll turn you white as a sheet
Begging for mercy on your goddamn knees
It'll be hard to keep from laughing
Watching you cry will make my way
Just test me, please test me
Push the button, pull a lever, trick or treat
I'm asking, do you have the stuff
To find out if I can fuck you up

I can rip you off, and steal all your cash
suckerpunch you in the face, stand back and laugh
Leave you stranded as fast as a heart-attack
I think bad thoughts
All day and all night long
I think bad thoughts
Don't care what you think's wrong

I can tell you lies, 'till your left in disgrace
Kick you when you're down, and spit in your face
Lead you on 'till you're lost without a trace
I think bad thoughts
All day and all night long
I think bad thoughts
Don't care what you think's wrong

I can break your heart at the drop of a hat
Stab you in the back, in two minutes flat
Screw your girl in the back of my Cadillac
I think bad thoughts
 

Yeah...

...I made it! Nu går 430'n igen! En kökssax kan göra riktiga underverk minsann... Måste bara få fixat ljudet...det är för mycket bas... alldeles för mycket bas... men som jag sagt tidigare... sånt är jag oxå helt värdelös på...
C U!

...absolut vassaste mekanikern i byn....

...ge mig bara en sax så får ni se!
 
...undrar bara vad det är för nisse som glömt ett lakan under huven...?
*visslar och ser lite lätt oskyldig ut*
 
Ska vässa saxen och gå ut, syns på en strax!
C U!

Har ni tänkt på en sak...

....när många människor sitter och drömmer om ett annat liv, så lever en mängd andra sina drömmar - precis just nu... Men vad som borde vara allra bäst... är väl att leva här och nu, med dom förutsättningar som finns - mycket hellre än att inte leva alls, eller 'överleva' genom att livnära sig på andras liv... Japp, ibland blir jag (fortfarande) lite djup, speciellt efter att ha stått i 40C vatten för att tina upp benmärgen... Och kanske låtit hjärnan koka över på kuppen?

...garnfin söndag!!!!

...vilket innebär att när hundarna har vaknat till liv så ska den spenderas ute.... (kan inte bara vara jag som har morgontrötta småråttor hemma...? Anyway, telefonen levde på för lite föda igår så den var inte så samarbetsvillig när det gällde att skicka 'hem' bilder till mailen, men nu har jag dom här! Yeeeey!
 
 
...nån som känner igen sig...?
 
 
Hamnkroa i Töre!
 
 
Min mat....(hamburgertallrik utan bröd)
 
...efterrätten...
 
Min dag i bilder från igår alltså, saknas bara bilder på hundarna på Halljärv, men det kan jag säkert lösa idag!
C U!

Hoppsan!

...vart tog den här dagen vägen? Den försvann som en vind.... (men inga tårar föll på min kind....)
 
Tog småråttorna och for till Halljärv där vi spenderade 1 1/2 timme i sandtag och sol, Theodore kylde ner sig i ett dike på vägen tillbaka och övriga gick och trynade direkt! Bruno hade ett traumatiskt (för honom) möte med en korthårig vorsteh (?) så han blev nog lite trött mentalt av bara farten... lill'stackaren <3
Sen blev det.... roadtrip de luxe! Vi hann med Töre-Råneå-Töre-Kalix-Överkalix på ett par timmar! Jag hann ratta en GM med 455'a oxå en sväng och det var helt klart skoj, ja och så åkte det med hem lite ryggtryck som jag måste be min snälla mamma om att sy fast på skinnvästen och nej, jag är inte ett dugg händig 'in that kind of way'...
Jag är egentligen inte händig alls, jag vet bara hur saker ska se ut och hur det kan tänkas bli, men i o f s - tapetsera har jag alltid varit en jävel på... det sitter i handlaget minsann!
Ja och så hittade jag ett teen i Töre oxå, det var svårt att missa när det lyste en cerise keps över hela garaget!
Nääää....nu ska jag vara seriös, men jag looooovade att ragga upp honom när det är Robert Gordon - hehe!
(förlåt mina söta små döttrar, men jag kan ju inte vara arg, bitter, ledsen och aggresiv jämt....?)
Har funderat på det här med en snabb 'garage-lack' på bilen.... Limegrön? Saffran? Cerise? Förslag emottages tacksamt! Ska tillbringa resten av kvällen natten med en bra bok...eller en film... eller en varm dusch...
Sleep Tight!
 
..så här såg jag ut när jag såg teen'set!

Sweet, sweet Saturday..

...jag och Ted har sovit 'close up' inatt minsan.. och jag skulle aldrig ha lagt upp han så fint åt er här, för nu är han med mig överallt, jag känner mig lite som Alfons Åberg och 'Molgan'...Fast Ted var nog säkert snäll när han var barn, han oxå...om jag nu ska fördjupa mig i eländet....Väntar in okänt folk och sen rullar en bil mot (o)kända mål... Ska kasta i mig kaffet, dra på mig en ännu tjockare tröja, för jag lovar - det här köket är det alltid minusgrader i!
C U!

Jahaja...

...fullvärdig medlem i Luleå Cruisers...
Utan att ens ha 'ansökt' om det...Men det är klart, vissa lever ju på sitt rykte...och inte på sin 'image'...
Hahaha!

Ibland händer saker...

...fortare än man tror! Mina Buickdelar anländer på måndag eller tisdag, hade missat samtal på telefonen och ett rätt sweet mobilsvar... hade förresten två meddelanden....det andra innebar en liten fest på okänd ort med synnerligen trevliga människor... ja, men självklart är det 'raggarpack'... vad annars? Så jag måste konferera med min 'partner-in-crime' what to do and how to do it...så får vi se sen... Och OM det nu är tyst här resten av kvällen...så är jag 'way long gone' with a 'Hot Rod Heart'...
C U!

Beautiful Friday morning!

...och som av en liten händelse så råkar jag vara ledig! (men det beror på då på VårExpot på Arcus och dom sköna bönornas 'burlesque' visning där... kanske dyker upp några bilder senare? Who knows?
Själv kände jag att jag utan nåt större problem kan stanna hemma, även om Emmylou fyller makalösa 21 år idag! Vilken omvänd logik egentligen... jag som överhuvudtaget inte tycker om små barn ( mer än 10 minuter åt gången då) slutade med tre egna... som jag älskar över allt annat, även om vi har lite olika sätt att se på saker och ting.. Vilket är meningen eftersom alla människor är egna individer, med egna tankar och funderingar och sätt att se på saker...Och med en äcklig tonårsåperiod dom ska igenom, när man bara vill spika fast dom på en vägg, dra naglarna av dom och sen låta dom springa barfota över en öppen eld och sen fråga: 'Har du lärt dig nåt?'
Näää.... så sadistisk är jag inte ( det var nog mitt alterego Ted som pratade - hahaha) men ibland blir man...frustrerad... Och även jag har mina gränser... Just nu har jag mer mål än (be)gränsningar, men trampar någon över mina gränser en gång för mycket.... '6 feet down' är allt jag säger....
Tycker ni att jag är aggresiv nu igen... ja men om inte DITT humör skulle pendla lite här och lite där, när du vaknar och inser att du har inga glada schäfersvansar i ansiktet, eller ett morgontjut av lycka och du vet att det här är inte på låtsas (för ett par dagar) det är på riktigt, världsordningen är ändrad...Ge mig ditt humör topp 10 under ett par dagar oxå då? Och för den delen... så är det valfritt att läsa!
Däremot ska jag på en lite stund dansa lite krigsdans av glädje för kanske, kanske, kanske det har tinat fram den perfekta läggan åt oss.... bara att vänta och se! Möjligen ska jag inhandla lite vin oxå och sippa på under kvällen, för att göra det lagom lyxigt blir det torkade russin och en sata fotsvettsost till....
C U!

Ja vad fasen...

....ni får den här oxå =)
 
 
 
Well, you've been on top of the world
At least that´s what I've heard
I gotta ask you one more time
I can't sleep when you're around
And I don't care how sick you sound
I gotta ask you one more time
(s)He was a friend of mine
Couldn't make it been shut down

Everywere I turn
All the evidence burn
Dysfunctional Proffesional

Now you're really in the dirt
Yeah you said that you've been hurt
I gotta ask you one more time
Do you sleep whit one eye open
You deserve to be this broken
I gotta ask you one more time
He was a friend of mine
Couldn't make you, been shut down

Everywhere I turn
All the evidence burn
Dysfunctional Professional
But everwhere I go
All my confidence grow
Dysfunctional Professional

She dragged me down in your dirt
I was told the world
But recieved the hurt
You're so Professional
Dysfunctional

Everywhere I turn
All the evidence burn
Dysfunctional Professional
But everwhere I go
All my confidence grow
Dysfunctional Professional

Everywhere I turn
All the evidence burn
Dysfunctional Professional
Everwhere I go
All my confidence grow
Dysfunctional Professional

Everwhere I turn
All my confidence grow
Dysfunctional Professional

...ger er denna innan jag stänger datorn...

 
 
I live by the code of the road
every single night of my life
Nobody knows a single place I go
city by city, night after night

Been a long time on this lonely road (yeah)
Nothing comes easy, but it's worth the fight
If you've seen it once I've seen it twice before (yeah)
Little by little, mile after mile
You've been waiting for the soul of your life (yeah)
The time is now a come
No hesitation, no backing down out
So just take it away.........

...det finns inget...

...som kurerar svårmod som en V8a! Rastat Bettan en sväng på Bränna (inget oljeläckage!) och ritat svartstreck vid bron och Tallvikskorsningen - guuuuud vad barnslig jag är!!! Men bra mår jag!
Sleep tight!

Ted Bundy

Theodore Robert "Ted" Bundy, född Theodore Robert Cowell 24 november 1946 i Burlington, Vermont, död 24 januari 1989Florida State Prison i Bradford County, Florida (avrättad), var en amerikansk seriemördare aktiv mellan 1973 och 1978. Bundy rymde från fängelset två gånger före sin slutgiltiga arrestering i februari 1978. Efter mer än ett decennium av förnekelse, erkände han till slut över 30 mord, fast det verkliga antalet har förblivit okänt. Siffror varierar mellan 26 och 100 men den allmänna åsikten är 35 mord. Bundys typiska tillvägagångssätt var att slå ner sina offer med en knölpåk för att sedan strypa dem till döds. Han utövade också våldtäkt och nekrofili. Bundy avrättades 1989 för sitt sista mord på en 12-årig flicka.
 
...medge att likheten är slående?
 
...och vad är nu detta tänker ni? Ja men det är ju skitenkelt! Eftersom karma is a bitch så har jag såklart varit Ted Bundy (eller delat själ med honom) i ett tidigare skede i mitt liv... Och OM jag inte har det... ja då kommer jag att återfödas som Nemesis ungefär... Nej - jag är inte bitter - absolut inte... jag ironiserar möjligen om mitt liv, tro inget annat! Och eftersom det är så awesome (lär er stava detta ord for gods sake! Det är helt annat hur man uttalar det...) på riktigt så behöver ni inte sitta och må sådär lagom dåligt för att jag råkas ha det bra! Det finns piller åt såna som er oxå... (obs:ironi!)
Och om nån undrar hur högt jag har fallit och vad jag har landat på, så är det enkelt... på mindre än 1 vecka har mina (MINA!) schäferskallar flyttat och jag försöker intala mig hur sköööönt det är, när tårarna i själva verkat sprutar och det enda jag vill är att antingen slå något sönder och samman eller krypa ihop till en liten boll under täcket och vakna upp till en bättre dag....
C U......

Men jösses....

...jag känner mig nästan lite 'haunted' och blir lite skamsen över att jag inte har uppdaterat... shame on me! Men jag lovar, inatt när jag led av den vanliga sömnbristen och hjärnan var uppe i kosmos nånstans, då hade jag lätt skrivt nåt liknande 'the Hobbit'.. kanske tur att jag inte har en surfplatta med andra ord....? Kände att jag verkligen måste lämna en föklaring om min totala 'omvändelse' om klanen', men har inte riktigt tid för det just nu... det blir ett lååååångt inlägg... Och även om jag har frångått det här med att försöka förklara mig hela tiden så känner jag att det är jag skyldig er.. Till dess, tro inte annat än att jag verkligen älskar dom - för det gör jag... men jag är inte ung, frisk och stark, jag har Spondylartrit som gått rätt långt med skov ibland och enstaka isolerade inflammationer - jag ler och jag skrattar, jag har värk och inombords gråter jag för att jag vill men inte orkar allt jag vill... Jag skriver sällan och aldrig om det, det är 'min' börda och det kunde ha varit betydligt sämre - eller hur? Men nu är det så att jag får välja - vägskälet är här och nu, det går inte att tveka längre... tyvärr!
Hoppas ni har en bra dag! Glider ner mot kusten på en stund och hoppas att det inte är skitväder!
C U!

Jag har hunnit....

...se lite av solen - hurra! Fångat lite hundar som tyckte det var synnerligen skoj att galoppera runt kvarteret och hälsa på grannen en sväng...har däremot inte startat Bettan nåt mer, tappade lite motivation när det blev mulet igen så nu får hon stå tills delarna är hemma/ bytta... ska ställa väckaren på 'tidigt' så jag hinner med det jag hade tänkt innan jag åker imorgon... även om det just nu känns drygt tungt att åka ner.... Jaja, imorgon den här tiden vet jag hur det har gått...
C U!

Oljetrycksgivare!

...om jag skriver det här så kommer jag ihåg det! För det är vad jag behöver till 'Bettan' men det kan jag köpa imorgon när jag ändå ska till kusten! För det är där det läcker!
1 miljon tack till Bosse som löste problemet och hans fru oxå förstås!
Nu är läget sådant, att jag ska skvalpa mer kaffe, handla mer grädde, fundera ut nån middag, rasta Bettan just och kanske kika på en V70... problemet är att jag och C-klasser har nåt speciellt tillsammans... så jag räknar upp alla fel och lite till på den (bra försäljare - not!) så kanske ingen vill ha den...?
Nåja, ut i solen och se lite mer av den!
C U!

Hahaha....

...nej jag har inte varit ut nånstans, snarare legat och försökt sova halva natten... tur jag inte bor i centrala Sthlm, Gbg eller Malmö - för då hade jag nog sett ut som en zombie istället... fast jag hade gärna velat ha en förklaring på det intressanta med att ragga omkring i ett villakvarter....? Jag lovar, vart jag än flyttar så kommer nätterna att vara sååå mycket tystare!!! Dagarna med för den delen, för hela klanen med småhundar har precis åkt ut på Blocket... var och tittade mig i spegeln nyss och det står INTE 'kennelmamma' i pannan på mig... så eftersom alla fattar sina beslut utifrån vad dom vill göra, så fattar jag mina...
En kopp gott kaffe på det här och sen ta tag i dagen!
C U