...lite om mycket...

...var det ja! Nu sitter slutsteget i bilen, det driver mina 12:or så jag är sjukt nöjd med det! Mindre nöjd över att det inte läcker olja från filtret utan förmodligen från någon packning f ö r e filtret... och eftersom jag fortfarande bara kan lite om mycket så innebär det (som med slutsteget) att jag vänder mig till dom som kan mer...
 
Det orange = oljefilter... det grisiga = packning som läcker.....
 
Men jag känner mig inte speciellt ledsen över det, bara lite mindre nöjd....det blir liksom ingen ekonomi i att tanka olja och fylla på bensin om jag säger så... tur då att en gammal amerikansk V8 är mindre komplicerad än dagens moderna bilar... Och framför allt - att det finns ett släkte här i kommunen som kan det här med såna bilar! Dessutom har jag gott om tid för att visa upp den på besiktningen + att nästa gång den definitivt ska rulla är......
 
...be there or be square.... ;)
 
Ha nu en trevlig Valborgs alla därute! Själv ska jag hoppas på regnfritt imorgon och tack vare ett tips av en kollega/ vän försöka få lös eländet som läcker oljan.... 4 skruvar borde jag väl klara av???

C U!
 
 
 
 

So nice....

...dag på jobbet, med många 'hugs' och till och med en liten sång till min ära - det ni! Kastat i mig 2 Bullens, hastat iväg på ICA en snabbis, Bussgods innan dom stängde och nu sitter jag och ser på 2 x 10" i varsin låda och ett slutsteg och inser att det här grejar jag inte att få ihop själv! Men - vem har sagt att jag måste vara världsmästare på allt? Det räcker med att kunna lite om mycket så är det mesta tillgängligt - tänk på det!
C U!

Ingen..

....sol här inte!!! Men molnen känns inte ut lika gråa, det snöar inte så lite lycka kan jag väl få känna i alla fall? Speciellt eftersom det trots allt är Valborgs (jag har namnsdag!) och jag ändå inte ska göra nåt speciellt, inte ens grilla en ostkorv... Däremot ska jag vara glad åt att jeansjackan med nitar äntligen är på väg, nya linser på ingång mm och livet är ju trots allt inte bara materiellt, det är att hitta sig själv oxå (innerpiece you know...) so take care everyone!
C U!

Tandvärken...

...från helvetet slog till när jag minst anade det! Kanske vore på tiden göra nåt åt saken och slita ur flisorna som är kvar? Fast den här gången har jag inte varit arg när jag bitit lös småbitar ur den....möjligen väldigt...sammanbiten... Ska döva bort det med lite piller så känns det bättre en stund igen... och troligen dra täcket över huvudet ett varv till, för att förhoppningsvis få en liten, liten solglimt i morgon... om jag inte äter upp ärtsoppan jag fick av 'min' Robert... har varit garnsugen på det hela dagen idag! Hmmm...
Sleept tight anyway! Ja, förresten - en Farley mindre gjorde maximal skillnad i flocken! Det är så tyst, så tyst här när det kommer någon, när väckarklockan ringde i morse (då brukade han tjuta högt),när jag kommer hem... så där ser man vad en hund kan ställa till med oro... But now it is over!

...fortfarande...

...skitväder ute! Och alla andra verkar ligga i sängen/ framför tv'n och inte göra nåt så jag tror att jag ska köra på den linjen oxå... Har sprungit på några 'partners in crime' idag (det är absolut inte så illa som det låter, men ett bra uttryck!) och varit toköverens om att det var en bra lördag... 'skämsmössan' har fått stanna kvar i längst in garderoben till en annan gång (som jag hoppas ligger lååååångt borta), slutsteget och 10" ligger på bussgods och delarna borde dyka upp i Luleå senast fredag så då verkar allt vara som det ska... Dessutom arbetar jag bara imorgon, för på torsdag blir det Piteå och fredag Vårexpo't i Luleå så det blir ett roligt veckoslut!
C U!

Sjukt trist...

....att se att det snöar ute! Uuuurk!!!! All motivation att göra något 'whatsoever' försvann som en vind typ....Men jaja, solen kommer väl tillbaka nångång hoppas vi? Valborgs imorgon, men det kändes inte ut så speciellt...? Blir alltså en mycket lugn och mycket stilla kväll för jag ska inte tagga utgång förrän till midsommar! (har ni en susning om hur mycket vätska kroppen lägger på sig efter alkoholintag? Mängder!!! Och det tar upp till 7 dagar att bli av med det oxå...!!!!) Well, time for work in a while!
C U!

...premiär

...för telefon bloggning så ursäkta stavfelen på förhand....tyvärr verkar det som om dator nr i ordningen denna vinter har sagt upp sig... även om jag mer tror på att Nova och katten samarbetat med att plantera in hår i den och kasta den i golvet med jämna mellanrum...(för den delen skulle det stå 'nr 3' däruppe nånstans men nääää...här samarbetas det inte!
Farley har flyttat 'hem' nu.... jag och A har levererat honom till Töre och det kändes lite småtungt... men han kommer att få det så mycket, mycket bättre där på alla sätt och vis...och på morgonen blev det klart att Nova
blir Sundsvallsbo fr o m torsdag... så allt löser sig i slutändan om man tar det lugnt och inte stressar upp sig... vilket jag kan ha en förmåga att göra ibland tyvärr....
Går kvällen då? Ja den blev precis lika bra som väntat! Den hade aldrig kunnat bli nåt annat, det hade jag inte tillåtit - haha! 
Bra folk, roligt folk, snällt folk & snyggt folk - could it be better? Så även om vi fick köra hem bilen så raggade vi ändå en stund... och nästa gång då gör vi om det igen! 
Mer rapport än så blir det inte, inga bilder heller... att vara superunofficial är liksom min grej....
C U!

...rätt nice...

...med 'finbesök' - nu är det middag på gång och sen så vet man aldrig vad som kan hända... hehe! Lär knappast återkomma nåt mer förrän imorgon så ha det gött!
(Sleep tight)

...väntar finfrämmande!

...vid tre-tiden så måste göra ett litet ryck här med lite alltmöjligt... bara att ta sig i örat och börja då kanske...?
Men, jag har börjat dagen med att vara morgontidig och handla på Konsum just efter 0800... enbart för att jag var så 'upp-i-åssit- uti bilen igår så jag g l ö m d e köpa kaffe!!!! Och då är det illa!!!!
Skitväder är det oxå, men jag har i alla fall tänkt tagga kvällen för utgång! Så det så! Och inget blir bättre än vad man gör det till och helt ärligt...vad kan (i det här fallet) vara bättre än att glida runt i en egen bil istället för att
1. vänta på att bli tillfrågad/alt be om att få komma...
2. klistra fast sig på nån karl/ alt ragga på nån karl med bil..
3. GÅ! (fast & andra sidan, skulle jag inte ha haft nån bil hade jag hellre gått.... haha)
Anyway... hoppas alla får en grejters dag, för det ska jag ha!
C U!
 
(btw: om man upplever mig för sarkastisk så behöver man inte komma tillbaka och läsa vidare...)

...när jag ändå inte..

...lyckas med nåt annat så har jag beställt delarna till bilen! Hurra för mig! Hämtar dom förhoppningsvis i Luleå på fredag nästa vecka!
Tjolahopp-tjolahej!

....Nanne....

 
...är explosiv... och JAG VILL HA MITT SLUTSTEG!!!!
 
(sen ville jag inget mer....)

...lååååång dag....

..har precis nu slagit ner rumpan vid köksbordet och kastat i mig lite mat....det satt gött kan jag säga!
Har hunnit vara på arbetet och åka iväg till Övertorneå och besikta lite bil... det gick ungefär som väntat, nån liten 2a extra på köpet men en av dom är fixad redan, för vi grejade fram ett oljefilter och så har J bytt det för en stund sen... har tyckt att det har luktat 'bränd olja' om bilen när vi tog fram den redan så det fick ju sin förklaring... oljefilterläckage! Ja, nån ny bromsslang behövs det oxå, och torkarblad men det är ju petitesser!
Vilket innebär att imorgon cruisar vi! (trots att inget slutsteg kommit än, men det sitter ju 6:9or i den så vi klarar oss garanterat! Var lite nere först över oljeläckaget, men sen så gjorde en kvinna på Systembolaget i Övertorneå verkligen min dag - hon frågade efter legitimation i kassan!!!! Alltså - jag dööööööööööör!!!! Ja Jonas fick oxå visa leg så nu kan både han och jag gå runt och känna oss som teens hela helgen - hehe!
Ska lyfta upp rumpan från stolen nu och göra nåt klokt kanske... för imorgon (om inget oförutsett inträffar) så ska jag tagga hela dagen för kvällens cruising och ett glas vin eller 3!
C U!

Ooooops!

...så det kan gå! Har hunnit vara och hämta mitt usb som hade hamnat på Ringvägen, men nu är det på plats i datorn för tillfället.... Konstaterar att det fortfarande inte känns som arbetsdag imorgon så jag får försöka tvinga mig i säng helt enkelt!
Hoppas alla andra lyckas sova i alla fall (är det fullmåne på gång eller..?) - jag får väl köra slut på mig på crosstrainern om inte annat..
Sleep Tight!

..fastnade...

...framför datorn när jag egentligen m å s t e städa!!!!! Skulle ha gjort det igår, men då 'hann' jag inte heller.... och idag har tiden bara runnit iväg igen...- tur kvällen är lång! Fast det är viktiga grejer jag har gjort - sökt musik till usb't och fick precis besked om att slutsteget är skickat, det borde vara här imorgon!
Sen har jag och lillaMy hunnit ragga en sväng med Beauty, tankat klart till imorgon, J & F har varit och kollat igenom den inför besiktningen och sen har vi tagit oss några koppar kaffe med A här vid köksbordet - nice som bara den!
Så nice, så det känns som fredag idag dessutom!!! Inte illa.....
Nåja, ska ta tag i det som ska göras.... återkommer säkert under kvällen!
C U!

Chokladtårta med hallonmousse!

Elin hade gjort världens smaskigaste tårta men  - jag vågade inte smaka (det var inte bara för att jag inte ville...) för i lördags när jag fikade en ynka kardemummabulle så fick magen tokkrasch.. och det är liiiite tungt! Önskar jag hade en bild, men tror det finns en hos Hanna?
Den var helt läcker i alla fall!

...vem kan man lita på....

....sjöng Tomas di Leva på sin tid! Genomgående har jag lärt mig (den hårda vägen) att man kan faktiskt inte lita på alla..tyvärr... men dom du kan lita på... människor du kan sätta din själ i pant åt!
Igår hade jag hjälp av bland annat en sådan människa, som dessutom kunde konststycket att backa ut en liten, liten Electra ur sin vinterförvaring (det gick som smäck) och senare blev det the' och massa surr där oxå  <3
Den andra var givetvis J - som ställer upp för mig när han kan och jag blir lika glad varenda gång!!!
...bilen då - ja men det gick som bara en Buick kan gå, klockrent och vackert och startade dessutom på första försöket! Återstår bara en besiktining, bussningar och ombesiktning så är den redo för säsongen! (ja och slutsteget oxå givetvis!) ...så det blir nog sommar i år oxå ska ni se!
 
lite reklam på det då  - eller hur =)
 
Ska ta sats och hoppa i duschen, har vräkt i mig proteiner och kaffe så magen står i 4 hörn ungefär, fortsätter med en Celsius på jobbet sen... och idag tror jag att jag tar med ett headset... lämnar inga mer förklaringar än så....
C U!

Jag tror minsann...

...att molnen håller på att lätta = sol snart då kanske?? Lilla My är i Luleå hos Emmylou & fixar hår... har njutit av ICA's salladsbar nu igen... så gott!!!! Tänkte tillbringa eftermiddagen med att ev gå och gratta nån som fyller år och lite senare drälla in för kaffe och surr en bit bort på Torgvägen... Sweet Wednesday alltså!

..om man...

...börjar i fel ända? Kanske det blir bra då - eller? Har hittat en lösning som stod på mitt minuskonto....
 
...ett slutsteg! Precis vad jag behöver! (eller hur var det det var nu igen... inte behöver?)
 
Men man måste ju börja nånstans, eller hur?

Skitväder!

...det börjar kännas bekant!
Annars inget nytt under molnen...
C U!

Å det regnar och regnar....

...och inte verkar det bli bättre väder förrän tidigast torsdag heller... Det intressanta är att hur mycket det än regnar så känns det som om det är lika mycket snö kvar bakom/ bredvid garageväggen.... Hmmm....
Och för att dra konstiga paralleller så gör det ingenting för jag är ändå minus ett slutsteg - men jaja, that's life! 
Slutsteg är inte så prioriterat på min inköpslista... däremot nya tändstift, olja mm mm... Bilen/arna måste få lite kärlek dom också så då är det väl dags då... Men inte idag - nån annan (solig) dag...
 
 
 
 
..skitdålig låt men filmen är bra!!!
 
C U!
 

Tisdagsfunderingar....

...eller egentligen måndagkväll, men då låg jag ju i sängen...
 
Tänkte på Nova och vad folk ska fundera som läser annonsen, ja och med tanke på att bilarna är på Blocket också... (men jag kan ju inte ha två (tre) bilar...det går ju ändå bara att använda en åt gången... eller hur?
Ja hur-som-helst... så hade det varit för... kanske 6 månader sedan (kanske ett år?) så hade jag absolut velat 'förklara mig'.. så att 'folk' ska veta varför... men nu är det ju faktiskt så här: Man (jag) behöver inte alls förklara mig till varför jag gör som jag gör eller agerar som jag agerar... bara till personer som är direkt inblandade (det kan väl vara lite 'fair' kanske?) och sen behöver ingen annan ha nåt med det att göra! Klokt tänkt  - eller hur?
Men om man är dresserad i en herrans massa år till att alltid (behöva) ha en förklaring till allt så har det blivit ett inrotat beteende... som jag håller på att lära mig att bryta!
So for Gods sake - gör inte som jag har gjort - förklara inte bara för att det känns som att du måste... gör det för att det är någon du verkligen vill dela med dig till - för ingen annan behöver bry sig....
C U!

...jag måst ju...

...vara tråkigast i världen just nu känns det som? Varken nåt klokt eller oklokt att tillföra omvärlden....
Inte ens nån superbra låt att lägga upp? What is this? Ändå känner jag mig inte så där allra värst uttråkad heller?
Kan ju alltid tala om att det är värsta stormen ute just nu... det blåser så jag tror helt klart att dom små hundarna skulle lätta från backen om dom inte skulle sitta i koppel! Förhoppningsvis så blåser snön bort....
Jag längtar som bara den till när man kan sitta i sanden bredvid älven, låta djuren härja på både land och vatten och själv sitter man bara och njuter av solen till långt in på kvällen - eller tills man blir hungrig...
 
...förstå vad mycket stränder det finns att välja på <3
 
Hejhopp - nu drar jag ut och segelflyger!
C U!
 

...sådär!

..då är SuperNova'n snart ute på Blocket! Hoppas bara att det är någon seriös som hör av sig... Frallan skulle ha flyttat för 2 veckor sedan men det har inte passat några tider med uppfödaren - så då får hon helt enkelt komma till Överkalix och hämta honom anser jag!
Over and out!

Back to...

...the routines maybe? En helt vanlig vecka utan några speciella grejer på schemat - såååå skönt! Jobbar 0900-1300 nu och det känns ännu bättre! Då klipper jag dagen i båda ändarna =)
Kanske, kanske bilen har tinat fram till fredag... om jag har tur!
C U!

Kom på en sak!

..i kategorein värdelöst vetande och intresseklubben antecknar... idag är det 3 månader sedan jag lämnade Facebook...och det är vare sig sörjt eller saknat - av mig!

...prommis...

...på Halljärv med flocken en timme....glidit över till Bränna och kollat läget, ätit svingod kycklingsallad på Ringvägen, mycket återstår av dagen...kanske jag fortsätter läsa 'Utposten' ett varv till då =)

..sömnlös i...

..nä inte Seattle - mer då i Björnidet....fast jag tror jag skulle ha sovit bättre i ett riktigt björnide faktiskt....
 
...ser hela mysigt ut - eller hur...? (bild från 'skogsola.com')
 
Fast det kan kanske bero på koffeinöverskott och att jag allmänt var lätt 'övertaggad' igår som gjorde att jag haft svårt att sova... och ljudöverkänslig till max! Jag lovar - jag har hört när håret har rest sig på armarna till och med!
Anyway - ska dricka mitt kaffe och sen....ta en sked och plocka upp kaffeosten bit för bit och njuta av konsistensen och hur den gnisslar mellan tänderna! För det köpte jag faktiskt oxå en bit av igår.... mums!
C U!
(btw - Gina har gummistövlar på rea - haha)

Loverdose...?

...näää...
Bara sjukt trött och samtidigt sjukt speedad efter en hel dag på vift - det har varit absolut-garn-mega-bra!!!! Speciellt eftersom jag har hängt med svåger precis nästan hela tiden och vi har det alltid bra! Han och jag har härjat runt på Rajala bland annat...och det kan jag ju säga...Gina(tricot) där må vara mindre än i Luleå.... men definitivt betydligt bättre!!! Vilken tur att vare sig Lilla My eller Emmylou var med...då hade vi varit kvar ännu - haha!
Däremot så fick sonen sig en massa 'bra-att-ha' grejer till läggan av mormor & moster - så jag tror han är rätt nöjd ikväll....
Men jag har faktiskt fyndat idag.... en jeansjacka med lite nitar... så den måste såklart invigas så småningom!
(ja och en ny stekpanna oxå så vi kan tillverka plättar här igen...)
Ska försöka ta och re-la-la-laxa en stund så kanske jag går ner i varv litegrann.... det har varit en lång dag!
Ja...och så måste jag meddela att det nya idag är inte att träffa folk på krogen mm... nej, man sätter ut en bilannons eller två...eller hittar möjligtvis en bil som man blir lite sugen på och vips... så har du en sms-konversation med nån helt 'random' människa som kan bli lite lätt humoristisk ibland - haha!
 
Sleep tight!
 

...så här är det...

...om man vaknar med sendrag i benen när det fortfarande är mörkt ute och bara jag och varulvarna är vakna, så kan man när det ljusnar glädjas åt att man lyckats skulptera fram lite lårmuskler istället för enbart späck på samma ställe! Over and out!

Semester!

...ja inte nu 'Peace&Love' resan... (fast den kan bli nog så spännande!) Nääää.....men jag ska med storasyster, svåger och mamma till Haparanda imorgon! Guess where?
 
 
...RAJALA är bättre shopping än Luleå - allt under samma tak!
 
...men nu ska jag inte handla nåt - bara följa med för att 'göra nåt annat' nån gång... mina nästa s k investeringar lär inte bli ett par jeans, det lär bli delar till bilarna... kanske inte roligast i världen men alldeles otroligt nödvändigt... Det är inte många centimeter snö kvar bakom väggen...
Däremot funderade jag på om det blir ett 'house-wrecking-party' METALLICA-style nästa lördag.... lägger upp videon så fattar ni vad jag menar - hahaha!
 
 
..ser bra ut - eller hur ;)
 
C U!

Solen försvann....

..vad ledsen jag blev... :(
 
Har inte många projekt kvar för den här dagen så då lär den ju bli låååååång.... vilket är boring till max!
Dessutom har vi bestämt att det bli ICA-sallad till middag idag oxå, så det var ju enkelt och gott!!!!
Men alltså...när man ser ut genom fönstret har då jag svårt att tänka mig in i sommar, sol och gröna gräsmattor... inte ens en V8 blir ett vårtecken bara för att ett gäng har snurrat hela vintern.... man är liksom van ljudet redan :D
Äääääh, ska gå och söka rätt på ett par jeans... hoppar över kanske (men bara kanske) över gummistövlarna idag....
C U!

Åska?

...ja det var ju grejen det igårkväll - och värsta ösregnet på det dessutom! Vilket måste innebära att alla vädergudar jobbar för mitt lag just nu dessutom... eftersom det är soligt idag! Och med ett sånt ösregn borde det vara lite snö framför/ runt Electran...hmmm... känns som att lagom till måndag är den framme ur snöidet!
(inte för att jag har några speciella planer för den...men det är ju våååår) Ja och dessutom måste jag ju bestämma mig - CLK eller Amerikansk V8....eller japansk sportbil som slickar asfalten... tunga beslut det här!
Ja och så måste jag ju få in papprena till JSV för att söka tillstånd för en liten reptil oxå...
Will introduce you to it later....if it works out!
 
Hade en nice deep-talk i telefonen igår (börjar vara rätt vanligt vid det här laget) men det här var med en person som har rätt många pusselbitar av mig... jag sprider ut dom oftast, nån här, nån där... så ingen kan lägga ett komplett pussel och tro att dom känner mig... No Way! Om många människor har små bitar av en, då blir man mindre sårbar... att vara sårbar är att vara svag, att vara svag är att bli trampad på och blir man trampad på försvinner man!
Sen kan man ju implodera inombords oxå (med tanke på svaghet) så när någon knackar på skalet så rasar allt samman... men det är en annan historia! Har jag (& my friend) klarat oss så här långt i livet med det som finns i bagaget... Ja men oövervinnelig är bara förnamnet! Svag - finns inte i vokabuläret...! Möjligen 'bryt ihop och kom igen' - det funkar alltid.. Men vad jag ville säga egentligen var.....att folk har så lätt att uttala sig om saker ingen vet något om men 'troooooor' att dom kanske vet...När det vore enklare att ta hand om det man själv har innanför väggarn istället för att gotta sig i andras liv....
Usch, nu blev det djupt det här - det var absolut inte meningen! Återgår till Expressen och kanske hittar nån god snaskig skandal med några kändisar istället :D
C U!

...delar med mig av vad som rullar på min Spotify....

 
 
Haparanda 12 juli - om jag inte minns fel?
 
 
Garnbra!!!
 
 
...tror inte jag har hittat nåt dåligt med Black Raven ännu?
 
 
...mmmmm....Inmates - tunggung på HÖG nivå!!!!
 
 
'Ooh, let's go ridin'
Cruisin' down the open road
We can put the top down
Listen to the radio
Big ol' Buick
And a big ol' sky
Wheels on fire
And I'll tell you why
I got a hot rod heart....'
 
 
...klart Eddie får vara med! (bra låt på väg hem från en cruising....)

...jag tror jag ska...

...dra ner rullgardinen ett tag i björnidet...
Känner mig lagom sliten och har precis tryckt i mig en sallad från Ica's salladsbar (jäklar vilken bra grej), det lär hända fler gånger... yummie! Hundarna fick sina tuggisar (fast det inte är lördag) så dom chillar oxå så det är lugna gatan på riktigt här... känner mig tråkigare än tråkigast så just nu blir det inte mer än så här!
C U!
 

...idag ser jag solen!!!

..vet ni hur underbart det är när den tittar in i björnidet????
Det blev inget Luleå idag - såg lite ovärt ut köra ner på morgonen i dimma, regn och rusk - med taskiga vindrutetorkare! Måste ta mig ur och Ebay'a hem en ny motor därifrån (till torkarna) skiljer så där 1000:- mellan en ny där och en från skroten här i Sverige...valet är lätt alltså...
Vi får väl se vad den här dagen bjuder på?
Sitter med en stor kaffekopp uppslagen i alla fall...en bra början! (men gäspar som en krokodil)
 
C U!

..jajajaja..

 
...hur många det än dräller in så kommer det här alltid
att vara the one and only sweet 63....
(Bilden tagen före Robert Gordon i Hakkas 2012-09-01)

...när jag flyttar till Peru...

..och blir eremit ska jag ha en sån här!
 
..en liten, liten Kangal - 90cm hög & 90kg tung - wow!

..efter lagom sen middag ska jag...

...tillbringa resten av kvällen med detta:
 
 
...jääähääooo - jag är fortfarande sjukt uttråkad  - syns det?
 
C U!

Gummi...

...stövlarna har fått hänga med hela dagen idag oxå...och när jag funderar på saken så passar det mig som hand i handske att skrota omkring med dom så jag kanske borde investera i ett par nya?
 
 
...medge att dom här skulle passa till vilken 'outfit' som helst :P

...fortfarande...

....lika trist väder ute.... uuuuurk....
 
Har i alla fall hunnit få postat/ faxat lite papper på 'joppet' så det var ju bra! Fast jag gjorde i o f s nytta med telefonen igår när jag inte kunde göra så mycket annat....
Ja och så har jag ju haft nå grabbar på kaffebesök oxå... man kan undra hur det kommer sig att det 'spårade' direkt till Blocket och bilannonser av en viss sort... och ja 'min' Chrysler (det står Marris på den - jag lovar!!!) är fortfarande till salu där ute... Undrar vad det är för fel på den...? Förutom att det är en Mopar då....
Ska återgå till tristess av hög sort men bjuder på denna innan:
 

..not an usual Wednesday...

...det är en sån här morgon när allt är grått, trist och bara tråkigt ute...
Vilket i o f s inte gör så mycket, när jag inte är arbetsför! Men det vore ju skoj att kunna få se solen i allla fall?
 
Antar att ni har fattat att jag är hemma på grund av handen (& nu ryggen oxå)? Vilket gör att dagarna är hänvisade till att försöka gå nån stund (för att hålla i gång ryggen) men absolut inte stillasittande eller sängliggande!
I tillägg till Enbrel'en blir det cortison en sväng oxå - gillas inte, men uppenbarligen ett måste :(
 
CU!
(not so very alert Marris...)

Top Dog möte!

..och jag var lika 'snikk' som vanligt i mina gummistövlar & adidasbyxor...why bother =)
Dessutom är det enklare att stoppa ner fötterna i såna än i sneakers!
Om nu nån behövde en förklaring?

...vissa...

...människor får mig att gå omkring och le flera timmar efter det att jag har pratat med just den personen.... Kalla det 'själarnas gemenskap' eller vad du vill - men jag blir bara så glad!!!! Och så ser jag dessa trolska ögon framför mig dessutom... som speglar alla dessa känslor som finns hos oss alla men syns mer hos vissa....
....för ni vet väl att ögonen är själens spegel...?

Idag är det år NOLL...

...back to stoneage - minst!!! Fibblade med telefonen med blöta händer så a l l a mina smstrådar är borta!!! Gone! Lost! Disappearad!
Får väl ta det som ett tecken på att det var 'meningen' eller nåt..
Eller helt enkelt, shit happens - get used to it!

..apropå...

...ingenting...så försvinner snön i en rasande fart, men var är solen?????
 
Vaknade upp med låsningen i ryggen jag hade när jag gick och lade mig... kunde vara usla madrasser, eller så kunde det vara att jag gjorde absolut ingenting igår... eller det jag gjorde tog sådär 7 timmar längre än vanligt beroende på... (jag ska sluta tjata ihjäl er om handj**ln)
 
Hur som helst...så räknade vi ut lite drastiskt att Electran är framme lagom till juli nångång, för att den fortfarande står i 10kubik snö bortom all räddning... och idag är det exakt 10 dagar till besiktning... ni ser - det går absolut inte ihop åt nåt håll!!! Men, men....ingen ide att fälla en krokodiltår över det nu heller!
 
Har insett att jag varit utan snus i 4 månader - borde ha funnits minst 5000:- sparade nånstans???
(har inte hittat dom ännu)
Inte ätit godis sen 7 januari - borde drälla omkring drygt 1500spänn till här?
Så det kan ni klart inse om ni slutar med några laster - sparar man inte pengarna direkt så 'försvinner' som på nåt magiskt sätt ändå i nåt hål nånstans..? But who knows - det kanske går att 'noodla' fram dom!
C U!
 
...medge förresten...
 
...att det här är lite mer jag....
 
...än det här - även om jag blir sjukt avis på alla andra som är så fina i dessa!
 
 

.......

 
 

...veckans ljud, både hemma och i bilen!

 
 
Me like - indeed!

..word!

 
 
...no more words needed ;)
 
C U!

...idag ska jag vara bitter!

Det är jag i min absolut fulla rätt att vara!
'do NOT try to come near me - just fear me....'
 
Handjäveln är svullen,den värker och det borde definitivt ha gått över nu! Definitivt! Men det har det inte!
Pröva själv nypa fast i en tandborste, en gaffel, en penna eller torka er i röven utan en fungerande höger hand (förutsatt att ni är högerhänta då)
Ta sen och lägg på en hög med idiothundar som tillbringar halva natten med att dra gamla tandborstar (var hittar dom dessa???), arbetshandskar, strumpor, mm mm i sängen för att ha skoj med... eller ännu hellre - tar ett av dina täcken och släpar runt med på golvet...? Voila - där fick vi en extra tvättmaskin med onödig tvätt!!!!
Ja - jag är ARG och kräkless på mitt s k liv just nu! Och som grädde på moset vräker jag ur mig det åt er så ni fick njuta litegrann av att jag faktiskt verkligen kan ha noll energi jag också....
Visst är jag snäll som bjuder på det!
C U!

...jag funderar på att börja fiska...

...till sommaren... är det nån som ska följa med?
 
 
 ...I dare you to do it.... ;)
 
Sleep tight!

DAMP

...hundar!!!!
Vad blir resultatet av när två glada hundar visar sin lycka på bästa sätt???
Svar: TVÅ fulla utrivna matskålar..... med små, små kulor som rullar överallt.... Tur dom själv tyckte det var skoj att städa en stund efter sig....
 
Hur var det jag skrev....? 'Kärlek stavas hundar....?'

Mmmmm....

....så sjukt god middag och vilket matkoma jag känner mig i....
Kanske skulle inta soffläge när alla andra ser på hockey.... it's worth a thougt....? Eller utnyttja det sista av kvällssolen och ta en prommis...? Förutom att jag känner mig alldeles för lat för att knyta på mig skorna igen... Vid visiten på Ringvägen var jag absolut gorgeous - gummistövlar, raggsockar, adidasbyxor, slappislinne, en något stor huvtröja och så ett par flashiga solbrills till det - complete outfit en söndageftermiddag hemma i 'byn'... hahaha!
Men man ska ju gå från ytterligheter till ytterligheter...? Eller?
C U!

..det blev...

...solen, dra ut hundarna och en låååång promenad - inför middagen som väntar hos our dear på Ringvägen!
 
...det här är 'Cocktailkebab tallriken från MD's som jag lovade visa...
 
 
Klanen på Halljärv idag....
 
Jupp - ids inte skriva så mycket, därför blir det lite youtube & bilder istället, men - handen känns bättre!!!
C U!

...nä....

...här händer inte mycket! Ska linda in mig i mitt täcke och se en lång radda filmer tror jag!
Möjligen se solen en sväng sen? Dra ut hundarna på långpromenad?
...we'll see...

...Gangster Squad?

...har nästan varit hit! Nä - skoja bara, det är titeln på filmen jag ska se på nåt tag.. och dom var inte västbärare dom som var in på kaffe så det måste ha varit snälla gossar - haha!
Sleep tight!

Ännu mer!

 
 
'Feel the fire where she walks
Lola Montez so beautiful
Shady and a tempered dame
Blinding your eyes with her spider dance...'
 
Hittade dock bara en 'live version' men & andra sidan så är dom ju sjukt bra live!!!
C U!
 
 

T.G.I.S...?

...or what?
Blir inte direkt mycket datoranvändning som sagt, mer 'sitta framför tv'n och hänga' - men jag räknar med att cortisonet ska fixa biffen...Annars så får jag väl stoppa ner handen i en skål med vodka, om det kan bedöva en så komplicerad sak som hjärnan så borde det fungera på en hand oxå...?
Allt är ju relativt - eller hur?
C U!

...pain...

...killers är sjukt bra när dom behövs... Men för resten av kvällen så behövs dom i n t e... tänkte chilla ner i soffan och 'bara vara'... EmmyLou har varit hem och vänt en sväng.... vi höll på att vänta ihjäl oss innan hon kom för idag var hon sen! Och sonen har oxå varit hem en sväng, först för att fixa batteriladdaren till Hyndan och sen för att hämta lite grejer (blåbärskvarg bland annat)... så i ungefär 20 minuter var hela familjen samlade! Lycka!
Bjuder på en av Volbeats nya....
 
 
 
...som vanligt så gör dom mig inte besvikna!!! Lyssna och njut!!!
 
Sleep tight!
 
 

...uj, uj, uj....

...vad lilla My har fått köra/ ska få köra bil idag!
(har för tillfället bedövat handen med 1st Tramadol så det blir nån middag här...)
Vi har varit ute på Halljärv och släppt  hela klanen och det var som vanligt uppskattat och innebär att en hel flock hundar är helt slutkörda och sover nu...
På tillbaka vägen lade Mini-Moe upp ett vråååål och kallade ihop sin klan, som den ledare hon är och så höll hon stenhård koll heeeela vägen tillbaka.... Varg? Älg?
Nyvaken mammabjörn...?
Det lär vi aldrig få veta men helt klart är något var det i alla fall...'some scary crazy shit indeed...'
...nu käk och sen tagga för att få städat/ startat Hyndan....
C U!
 
Nyvaken mummybear som ätit lite älg...bild från folkbladet.se

Are U disappointed...?

..men jag har fått 'datorförbud' ett par dagar - om jag inte använder vänsterhand och det kan jag absolut inte!
Högerhanden + leden har fått sig en 'major-inflammation' igen (fast det är längsen nu) så igår blev det cortison och order om att ge den vila - och mig själv oxå, hon tyckte jag såg trött ut min kära, underbara läkare <3'
Jo, vi 'road-trip'ade till (sol)Kusten och såg på bilen med dom 197hästarna....SJUKT FIN!!!
Men & andra sidan så ska ju en lyxmerca sen se liiiiite bättre ut både ut- och invändigt än en ordinär C-klass....
Hade mitt hjärta talat och inte min hjärna tänkt så hade vi kommit hem med den...lite fattigare och med lite mer problem...Avgassystemet var i samma skick som på min innan det rasade... (satt dubbla kat'ar på den där), nåt konstigt med hjulupphängningen för med 205x55x17 skrapade det i ordentligt i framskämarna... nästan så det låste däcken sidledes? Jag årgång 2008 hade gladeligen klöst mig stickor under fingrarna för att få hem bilen men nu är jag ju 'vuxen' och insåg att det är mycket, mycket klokare kosta på bilen av årgång 1968 dom pengarna istället...
Dessutom så har ju lill C'klassen fått både bada och tvätta igår så nu kan vi ha kvar den tills den ser ut som ett vrak (invändigt) igen.....
Ja - och nu har ni lurat mig att skriva en hel bibel så jag måste äta en Treo eller 2....
Förrresten åt vi världens-mega-de-lux goda Kebabmål i Jävre (på MD's) igår.... Kebab är som tonfisk - en tugga och sen... uuuuurk... men det här var så fint, fint strimlat + lite strimlad kyckling på det....yummie! Fixar bild senare!
 
Lite av låtarna från bilen på väg hem... (jag och My i allsång... öronproppar för alla andra?
 
 
 Grym text!!!! (och musik)
 
 
Och vi har sett dom!!!! I wanna do it again!!!!!
 
 
...no words needed....
 
 
avslutade vårt glidande genom the suburbs med denna..
 
Och nästa torsdag har vi RT igen!!! Tandläkaren/ Luleå - wooohooooo!
..ja och blir det tyst här så....vilar jag handen - skriver jag så trycker jag i mig smärtstillande!
C U!
 

...det märks...

...att jag börjat använda mobilen igen - jag är konstant utan ström!
Only for information! Dessutom har en nagel gått av, jag och my dear ska ut den 27e, Cougar Town står på schemat och snön runt björnidet har börjat tina bort!

Årets vårtecken...

...har anlänt! Inte sparvarna och sångsvanarna men dock....
 
...årets deklaration...
 
Men det var inga direkta nyheter - restskatt as usual! 'no shit Sherlock'  på den va?
Men vad betyder det när Nordkorea väl har anfallit USA och nåt litet kärnvapen letat sig till Norra halvklotet - ingenting, eller hur...? Så vem orkar bry sig? Det var ju inte 5-siffrigt i alla fall!
 
Så då spelar utbrottet på min familj igår ingen roll heller idag... orka bry sig liksom?
 
Nä, dags att ta tag i en lååååndpromenad med klanen och sen försöka städa bilen... just nu bara hatar jag den och därför kör jag så också... men när den väl är städad och fin så vill jag bara ha den resten av livet - haha...
(eller tills imorgon i alla fall....)
C U!
 

...mer än halva...

...veckan knäckt så här en onsdagmorgon!
Kan bara säga att det kändes ut skönt... nykokt kaffe på bänken och en soft dag väntar....
C U!

...med en lite tår...

...i ögat så har jag precis insett att allt jag trott om min bror har varit fel och att allt jag vetat om min syster varit rätt!
That's life!
Lone Wolf - no family, no problems!

Bull riding....

...could be like this:
 

I have the feeling that I would be the man down-under....when..
 
..I am probably like this...(Ferdinand) or more actually...
 
 
Like this!!!
 
Sleep tight!

...tuesday after 1200...

....maybe I should stop with this:
 
...and just ride the bull...
 
C U!

Ruby Tuesday

...once again! Kändes som tungt att det bara var tisdag, men what the hell - står inget på schemat så.... blir knappast att åka neråt idag, men det vet man ju ändå aldrig... Ska hinka lite kaffe och fundera på i vilket förvirrat tillstånd jag var, när jag tog ut hårborsten i bilen igår... (mycket funderingar som sagt....)
C U!

...so this is...

Monday evening....
 
...om allt rör på sig som det ska, så blir det söderut med Hyndan imorgon, men man ska aldrig vara för säker på nåt här i livet så hur det slutar vet man aldrig...
Fast förhoppningen är att det åtminstone blir EN bil mindre på gården....
(sen är det åtminstone 2 lik som är färdig för skroten och 2 som 'bara' är insneöade...)
 
...funderade på det här med stil och 'image'... som en del verkar ha med sig sen födseln, andra kan pendla mellan olika sorter och en del får aldrig till det... Och många ids inte bry sig heller - det gör inte jag heller sådär 360 dagar per år (undandtag = julafton, midsommar & några andra dagar) - och lika skönt är det! Fast jag funderar på att komma ut ur 'björnidet' så här....
 
...fast i något äldre skepnad - haha!
 
 
 
....men det är nog så här det ska vara?
 
Sleep tight!

...man ska...

...go with the flow har jag hört?
 
Så why & why är du inte 20 lilla My...????
 
Försökte helt desperat lägga till en länk, men grejen var att 20/4 är det NELLY Highheels Event i Luleå så det hade ju varit garnroligt att åka på...
Eller hur????
 

..striking Monday back!

Pin-koden ligger numer i säkert förvar på ett ställe bredvid en grej här i köket.. förmodligen kommer den att ligga bredvid en annan grej på ett annat ställe så småningom....Men tills vidare så....
 
Jag har verkligen sugit på att uppdatera, men det beror på att jag har haft andra saker för mig... Fixat med lite papper, kastat ut bilarna på annons (vilket jag hade tänkt göra i fredags, men vi ägde ingen 'Hedenhös' telefon då...det löste sig idag!) tagit hand om en grej på jobbet som har varit lite halvdryg... men nu är det gjort!
Och så givetvis övningskört och låtit 'the clan' dampa av sig!
Funderar på en kaffe och slumpa runt lite på nätet, eller eventuellt läsa tidningen som ligger inplastad på bordet.. Annars kanske jag hinner glömma bort den!
C U!

....såhär..

..ser min telefon ut just nu!
 
No good glömma att man i n t e får bli utan ström när man inte har koll på vad eller vilken pinkod jag har eller ens vart jag stoppat det illgröna brevet från Halebop... Nu blev  jag sur på riktigt! Så om nån tror att det är medveten dissning på gång så är det bara ett litet SIM-kort som jäklas...
C U!

...dagen bjöd på...

Vippamat!!! Sjukt gott med en Schweizerschnitzel (grym stavning på den maträtten) med lots of sallad, Loka Citron & lite, lite, lite potatis...
Inget foto av det idag - telefonen behagade få slut ström så den ligger just nu på laddaren... tror på att lägga mig själv på sängen och självdö i matkoma en liten stund...
C U!

...ändrade planer!

...blir att styra söderut under veckan istället!
Så då får jag göra nåt annat av den här dagen...blir säkert bra det också skulle jag tro!

...not an ordinary Sunday...

...blev väckt av min bror klockan 0900 - vilket hör till ovanligheten, det brukar vara jag som väcker honom på helgerna - eller, jag bara tror att jag gör det och han bjuder på det - haha!
Sitter med en Celsius och har nykokt kaffe (Kharisma) på bänken - koffeindos de lux vilket kan behövas!
Why?
Jo på grund av detta:
 
....himmelskt god dryck som värmer i magen!
 
...jag ska ju faktiskt (förhoppningsvis) iväg snart och byta bil! Det ni!
Gårkvällen då...den började hos K.L i trevligt sällskap och slutade hos kära A med lite deeptalk vid köksbordet...
Men eftersom jag är en människa som censurerar väldigt mycket officiellt så kan jag bara delge er att jag fick mer komplimanger under 15 minuter igår än vad jag fått på 5 år av en viss person - haha - tack lilla My för stylingen till 'rockabilly-chick' - det blev precis som det skulle! ...att det drällde in lika mycket komplisar nu på telefonen (känner du dig träffad - haha) gjorde ju inte saken sämre... Det kan jag leva på i 1 år till...
Men nu ska jag vara sjukt seriös och ladda för att hämta hem bilen!
C U!

...fångat dagen!

...som bara den!
En timme lite drygt med hundarna i skogen och sen drällt som värsta teen'set på en trapp i Bränna med Andreas...
 
Imorgon styr jag C-klassen mot söder, för att förhoppningsvis ratta hem bilen med dom 197 vilda under huven... Och om jag nu gör det så måste jag bejaka mitt inre och lyfta över baslådan från Electran och införskaffa 18" däck och fälgar givetvis... haha!
Ser ni hur det kan gå när man har lite att göra.... men lite impulsivitet är bra för själen har jag hört!
 
 
...vadå soligt & nice?
 
Iny-Mini-tiny-Moe spanar ut över nejderna!
 
Juts nu funderar jag på om jag ska vara impulsiv nog att tassa över på Sang's en sväng med A - det kanske vore grejen? Men & andra sidan ska jag städa/tvätta/köra/byta bil imorgon så....vi får väl se...
 
C U!

..om man känner sig lagom uttråkad....

...då gör man som mig  - kollar bilannonser på Blocket!
 
Bra mycket skojigare än att spana in kläder, för en bil kan man alltid byta bort i en annan rolig bil, men vem vill byta in din avlagda gamla BH i ett par jeans från Fornarina t e x...?
Ja, ni fattar vad jag menar?
Men eftersom jag är en prutare av största klass ('kan du tänka dig hälften') så lyckas jag dessutom klanta bort det jag hade kunnat vara intresserad av.... för självklart behöver jag en bil med 197hk att åka och handla med???
Not... Men, men - om man har lite att göra som sagt var så.....
Nä, nu är det dags att kasta på sig lite kläder och fånga dagen!
C U!

Lördagsmorgonmys.....

...de lux! (eller vad man nu vill kalla det?)
Det blev inget sista inlägg igår, vilket stod på planeringslistan - fastnade i den här ordningen;
 
1. crosstrainer
2. 'Let's Dance'
 
Wooohoooo - Markoolio!
 
3. Ett mega-långt telefonsamtal med en vän...
4. ...lopplådan...
 
Anyway...har börjat dagen med ett låååångt samtal med min bror, givande som alltid! Han hade en sak att säga - flytta genast till Råneå! ...och det är ju i sanning ett mysigt ställe, javisst! Ja, självklart hade han andra saker att säga oxå...men det är en annan historia! Frallan flyttar inte idag - det blir nog så att jag rattar ner till Öjebyn på onsdag och så möts vi där... men det är oxå en annan story...
..igår klurade jag även på om och huruvida jag ska ta bil ner till Borlänge eller om jag ska åka tåg.... Tror det vore rätt skönt att slappa på tåget men - jag har aldrig åkt tåg så jag vet inte...Lilla My och hennes BFF ska i alla fall ta över hotellrummet i Umeå, så då missar inte dom Wheels Nat's i alla fall... Men hallåååååå..... vad är det mot Peace&Love med ca 50000 biljetter sålda + ca 8000 pers till som jobbar med arrangemanget???
Till och med PBM kan slänga sig i väggen, för det här är stoooooora grejer!!! Ifall ingen har fattat det ännu?
Ska klunka i mig kaffekoppen, hänga en tvätt och sen se vad dagen har att erbjuda? Sol tydligen i alla fall!
(innebär en skogstur med hundarna)
C U!

Och det blev....

...Kålpudding! Rackarns så gott!
(vilket innebär att lasagnen tar vi nästa gång EmmyLou kommer hem igen, d v s nästa fredag!)
 
Sitter och laddar inför att åka till Bränna och köpa kaffe...annars hade jag tänkt göra det på samma vända när vi kom från Halljärv, men då stod det redan en röd Audi på gården så det blev uppskjutet... och nu hade jag bevisligen kunnat åka istället för att sitta här men nej; jag har nylackade naglar och det slår aldrig fel - i dom lägena blir jag akut p*ssnödig och bara därför står lilla My i duschen... och nääää - jag ids inte gå en trappa upp....
Mexicanskt dödläge med andra ord!
 
Snygg färg på nagellacket är det i alla fall - typ samma blålila som på Onico-dosan!
 
Hörde att det var skotercross i Kalix ikväll btw... fast (som med allt annat nuförtiden) så är det inte riktigt min grej kan jag väl säga...Vad som verkligen 'är' min grej - det har jag inte klurat ut ännu - knyppla kanske? Who knows?
 
...ser enkelt ut - eller hur?
 
Anyway - solen skiner, toan är ledig så jag tror det blir ett 'mission' till Bränna!
C U!

OMG

...I am eating! Det var inte igår! Och inte i förrgår heller...? Om man inte räknar äggröran då på onsdag?
Jag glömmer helt enkelt bort att äta 'when I am up to something'....
Torsken jag gjorde i tisdags var förvisso helt OK, men tyvärr tyckte Nova det också så hon passade på att äta upp den i ett obevakat ögonblick.... men jaja, jag får väl göra ny då?
Fast inte idag, idag står det antingen Kålpudding eller Lasagne på menyn så det blir intressant att se vilket av det, det blir... Och nyss har jag ätit.....(helt optippat?) äggröra! Fett och proteiner i mängder - så det kan bli!
Tonfisken fick 'småråttorna'...fattar inte varför jag köper det varenda gång när jag lik inte ens tycker det är ok att stoppa mer än en tugga i munnen... Men klanen är väldigt mycket vackra i päls och hull så tydligen passar kosten dem mer än excellent!
 
Browniesarna på äventyr!
 
C.U
btw - det heter inte 'Crosstrainer' - det heter 'mördarmaskin'.

Hopplös!

...är det sista jag är!
Funderade på om nu det här med hundar verkligen är Karma in some way så kanske det här vore mer passande?
 
 
...söt, eller hur?
 
 
 
Men risken är väl att det skulle kunna sluta så här....
 
'har du sett xxxx på sista tiden...?
'näää - men jag hörde att Marris matade krokodilen förra veckan...'
 
Jaja, bad sense of humour I know.... haha!
 
 
 
..

Haha...

...nä, ingen näsa i crosstrainern - ännu! Men fy s**an så slut jag blev... jag kan förmodligen gå 1 mil och lite till... men 15 minuter på den där.... vojvoj...säger jag bara! Men som vanligt så har jag ett mål, och jag brukar uppnå dom även om vägarna är lite krokiga ibland..
Sleep tight!

...näää....jag har inte glömt bort er!

..jag har bara haft 'lite shit to do' så jag har var unavailable mer än vanligt! ...ja utom för 'the one and only' som jag är anträffbar för alltid - utom när jag sover förstås! (vilket händer lite nu och då...)
Sonen undrade förresten OM jag sov igår eftermiddag, men nej... jag låg bara och funderade, eller rättare sagt så lät jag tankarna vandra och sen plockade jag ut 'guldkornen' därifrån... det har ännu aldrig hänt att det i n t e har fungerat! Det är liksom mitt sätt att samla mig, samla kraft och sen ta tag 'i skiten' - oavsett vad det än gäller...
(men nu vet ni ju vad det gäller)
Sonen har hur-som-helst lyckats med att fixa sig en lägga på bara 2 dagar! MEGAgrattis till det!!! ...även om jag nu ska erkänna att jag fällde sådär 1ziljon tårar när han redan igår sa att det var på gång... Men jaja...han kan väl inte bo med mamma alltid tyvärr... :(
Har pratat med Novas och Farleys uppfödare så Frallan kanske åker till sin 'gammelmatte' redan imorgon och Nova ska vi hitta det ultimata hemmet åt tillsammans... Tårarna för deras del har jag redan fällt hur många av som helst och kommer säkert att fälla ännu mer.... Men jag överlever - det är ju vad jag är! En överlevare!
(sen slår det mig att om inte om hade varit...så hade Diva och jag åldrats tillsammans som det var meningen från början - men att veta att hon har ett härligt liv räcker lååååångt ändå)
 
...kärlek stavas 'hundar'....
 
Säger jag sen att Bruno alltid ska bo med mig....då ska ni få se att det händer nåt för i mitt fall (när det gäller just hundar) verkar det som att Karma always is a Bitch!!!
 
Men vad har jag mer gjort i dag då? Jomen varit till 'storstan' med my one and only och kom hem med en sån här:
 
...så vi får väl se om 'output' = större än 'input'....
 
Handlade lite föda på Willys (räknas ett flak PK åt lilla My som 'föda'?) och dessmer hände det inte...såg på när mitt ressällskap åt gott på MAX och jag var faktiskt inte ens sugen! Men jag frollade i mig en chokladgroda häromnatten när jag tyckte ovanligt synd om mig själv...
Nä...skulle tro att det inte blir nåt mer inlägg ikväll, blir 'off work' imorgon oxå... känns som att det fortfarande finns saker att ta tag i innan jag kan återgå till mina rutiner...
C U!
(och återkommer jag inte, beror det på att jag slagit näsan i crosstrainern eller nåt!)

...sata telefonjävel!

...fast det var ju inte telefonens fel...det var faktiskt mitt eget egentligen...
Eftersom jag beslutade mig att jag skulle säga upp teliaabonnemanget och köra med
 

Japp - precis allt som behövs...
 
Grejen var, att i min värld så var det 21/4 det skulle inträffa - inte 3/4 så jag blev lite lätt förvånad (kanske en aning irriterad) när telefonen lägger av mitt i ett samtal och mitt i allt är 'samtal väntar' inte påkopplat... Fast det var ju en enkel förklaring... Fick dessutom m y c ke t bråttom från skogen då det var rätt färska fina, stora spår där och det visade sig att en karl på skidor spårat en stooooor varg hane där....Och ja - det tror jag oxå med tanke på avstånden mellan steglängden... Och här ska inga småråttor bli vargmat! Det lär ta nån dag innan jag åker tillbaka... (men om jag känner mig rätt så är jag där imorgon)
Apropå allt om förändringar jag skrivit mm...
Yes, vi ska flytta från Torgvägen! Kollar upp andra möjliga boenden just nu...både i kommunen och kanske utanför ;) Men eftersom jag knappast kommer att lämna Överkalix annat än med fötterna först så vet vi ju vart det slutar, eller hur..? Det blir både skönt och lite vemodigt...trots allt har jag lagt ner mängder av tid och pengar på att fräscha upp här så att lämna det... blir inte billigt! Oh no, not at all....
Men det är en helt annan sak som lämnas utanför det officiella for sure!
Däremot kommer det att bli skönt att (kanske) få se solen nånstans igen, för på den här gården är den inte...never-ever! ...eller att hamna rakt ut på gatan när man går ut genom dörren...
Tja, nackdelarna är många - fördelarna färre, men det har varit uppriktigt skönt att slippa ta itu med en flytt mitt i vinter... så nu är det snart dags!
Anyway, i morgon är det jobb igen!
C U!

Ibland....

...när jag bestämt mig för något, så vill jag att det ska vara gjort typ igår redan... men hur ofta är det möjligt! Nä - aldrig....
Däremot, den dagen det är gjort så ska jag sträcka på armarna och dansa en segerdans, för det kommer att kännas om om jag vunnit 1 miljon och blivit av med ett ok på mina axlar.... Lycka m a o!

..ibland blir inte allt...

..som det har varit! Men varje förändring är ett steg mot en förbättring så hur det än är så kan det bara bli bättre!
C U!

...dagen har gått åt till...

...promenader känns det ut som! Först till jobbet, sen hem... mötte Lilla My i dörren med en flock hundar...ut med dom i koppel....hem...invänta posten och sen ut till Halljärv på lååååångpromenad... Skönt att ha gjort bort den för det blåser sjukt, äckligt mycket just nu :(
Men för drygt 1 månad sen kunde jag inte gå många 100 meter så sa knäet upp sig, så jag är ytterst tacksam över att jag KAN gå så mycket som jag gör nu! Grateful indeed!
Torsk till middag, blir garanterat bra...
C U!

One more...

...Ruby Tuesday!
(och ja - klockan ringde kvart i fem...jag lovar att den timmen tidigare känns i kroppen)
 
Gjorde ett tappert försök att äta frukost men det tyckte kroppen var alldeles för tidigt, så hundarna fick mumsa i sig äggröran och några köttbullar... jag kör med kaffe och äter när jag kommer hem efter 11....det blir nog heeeelt ok!
 
Ser fram emot dagen så där lagom mycket, men så är det ju alltid när man inte riktigt har 100 koll eller kan styra upp det som man själv vill.... fast det kanske jag kommer att kunna göra så småningom - we'll see... =)
Och dessutom - i morgon drar jag ju på mission till Luleå/ Sunderbyn så det ska bli skoj att få se lite nya ansikten!
C U!

Sträckläst!

Ja...jag är sån när jag sätter den sidan till - 465 sidor avverkade, har lagt ifrån mig boken medan vi var ute och övningskörde...sen har jag suttit fastvuxen vid köksbordet! Och ja...klart den fångade mig! ...och klart jag har försökt klura ut om det finns 'kända' ansikten bland karaktärerna (om jag har lyckats säger jag inte) - hur som helst - i min ögon är den ett måste att läsa! Ungefär som att 'Jägarna 2' var ett måste att se för att den var filmad i Överkalix... Så då vet ni att ni ser till att få tag i boken!
Sleep tight!

Hooray!!!!

...efter att ha tryckt i mig middagen (bestående av lax i ört/tomatsås), kört bort lite skräp och kanske övningskört en liten stund så ska jag ägna mig helhjärtat åt denna:
 
...för jag fick den av mamsi i Påskpresent - helt glad!
 
Dessutom hittade jag en bortglömd Celsius i kylen, kokade över såsen i glädjeruset och fick skura spisen på köpet... man kan inte lyckas jämt va?
 

...ja jäklar

...vad man hinner med när man kliver upp tidigt!
Tyvärr blev svängen med hundarna inte lika lång som den skulle ha blivit...överväger en koppelpromenad istället - det blåser ju inte idag! Hm..det tål att fundera på!

...Monday strikes back!

...although this isn't an average Monday  - det är ju Annandag Påsk!
 
Blev en tidigare kväll än väntat, frös konstant hela dagen (utom när vi satt i bilen?) så efter att ha sett en Falkfilm så blev det en Ipren och sen sängen....och jomenvisst, det var en släng av feber för mindre än 1 timme senare så svettades jag floder och har gjort så av-och-till hela natten! (gissa om sängkläderna är i tvätten...?)
Alternativt så kan det ha varit nån inflammation i kroppen som gjorde sig påmind, då brukar den också svara på det här sättet... även om det är längesen nu, men den fick ju jobba igår så det kan också vara ett förklarligt skäl...
 
 
Hur-som-helst så är Påsken över för i år och jag hoppas den har varit bra för alla! Här var den lite...'unexpected' men det får man ta på köpet... i slutändan så blev/ är det bra och det är det som räknas - eller hur?
 
..förresten, det är 1 April idag! Tror jag måste studera nättidningarna och se om dom har nåt genomskådligt skämt ute - som alltid någon varje år lyckas tro på! Rätt fascinerande - att det lyckas vartenda år! Och när vi ändå är inne på skämt... ordet 'ogooglebar' - det är ett skämt! ..fullt förståeligt att det plockas från svenska akademins ordlista och tack Google för att ni protesterade emot det!
C U!