End of Summer Weekend has begun!

...och jag for inte till Luleå - fick höra att jag är en fegis som 'cancelled the date'  - men näää... It was not the right time or place... dessutom VET jag att det kommer fler tillfällen ;)
Kände för att ladda inför morgondagen, vad som än händer!
Synd bara att Anna jobbar, annars hade vi gjort som förra året - hängt gäng hela dagen och bara taggat inför kvällens bravader... men, det blir nog bra ändå =)
Dessutom fick jag nyss ett förslag om 'myskväll' med en av mina absoluta favoritvänner av manligt kön...har bara inte kommit så långt så jag tackat ja ännu.... är lite rädd att den vänskapen ska förstöras i så fall av olika anledningar...det vore ju lite dumt :(
Hur-som-helst så känner jag att det var ett klokt val att 'ligga lågt' just ikväll - man ska följa sin magkänsla, eller hur? Har hittat en ny 'favvolåt' dessutom - bjuder på den här nedan!
 
 
I used to bite my tongue and hold my breath
Scared to rock the boat and make a mess
So I sat quietly, agreed politely
I guess that I forgot I had a choice
I let you push me past the breaking point
I stood for nothing, so I fell for everything

You held me down, but I got up
Already brushing off the dust
You hear my voice, your hear that sound
Like thunder, gonna shake your ground
You held me down, but I got up
Get ready cause I’ve had enough
I see it all, I see it now

[Chorus]
I got the eye of the tiger, the fire, dancing through the fire
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar

Now I’m floating like a butterfly
Stinging like a bee I earned my stripes
I went from zero, to my own hero
 
You held me down, but I got up
Already brushing off the dust
You hear my voice, your hear that sound
Like thunder, gonna shake your ground
You held me down, but I got up
Get ready ’cause I’ve had enough
I see it all, I see it now

[Chorus]
I got the eye of the tiger, the fire, dancing through the fire
‘Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
‘Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar

Roar-or, roar-or, roar-or

I got the eye of the tiger, the fire, dancing through the fire
‘Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Louder, louder than a lion
‘Cause I am a champion and you’re gonna hear me ROAR
Oh oh oh oh oh oh
You’re gonna hear me roar.....
 

Den här veckan....

...kommer att gå fort - det känner jag på mig!
 
'End of Summer Weekend' till helgen - det innebär en 'all in' helg - men i nyktert tillstånd, är man nog sanslös så behövs ingen alkohol och det är roligare utan...
Massor med saker inplanerade, skiter dom sig så finns det 'back-up' planer oxå fram till punkt C och skiter det sig oxå - fair enough - det kommer att bli galet bra i alla fall - även om det bara slutar med en grillad korv i skogen!
Möjligen kan det bli lite körigt med eventuella inplanerade dejter eftersom dom skulle inträffa samma kväll men med 10 mils avstånd emellan - men det löser sig det oxå - allt går om man bara vill - eller hur?
...och om man inte vill så går det oxå ;)
Det intressanta med det hela är att det i n t e var 'raggarpack' utan hojåkare - båda två... konverterade raggare kanske man kan säga, men ett lite lustigt sammanträffande.. men jaja, sånt som händer ;)
Det ännu mer intressanta är att jag kanske bara hittar på allt här ovan - som en liten 'teaser'... men det kommer ni aldrig att få reda på förrän efteråt - visst är jag snäll :)
Men det beror nog på att den här måndagen varit sjukt bra den oxå och jag känner mig lagom 'iljjers' innan läggdags..
 
Sleep Tight and remember .- it was curiosity that killed the Cat :D

Kan själv!

...sovmorgon på morgonen - men vaknade ändå halv åtta...kan bero på att katten inte levt rövare i natt så jag fick sova mina timmar i sträck kanske? Tog en prommis med 'flocken', fixade kaffe, läste tidningen och sen var klockan ändå bara 9... chillmode tills det kändes ut som läge att dra till skogs för min inplanerade dag...
 
Anyway, drog iväg till Bränna och inhandlade både det jag behövde med mig ut i naturen och sånt jag behövde hem - Apoteket, Ica och OK/Q8 och sen var det raka spåret iväg :D
Det blev en timmes promenad i omgivningarna innan vi återvände och gjorde upp eld och inväntade att Sarah skulle anlända.... Skönt ja men nånting!
 
 
 
 
Nåja, har precis duschat och funderar på vad resten av eftermiddagen/kvällen levererar.... kan lugnt säga att hundarna sover efter en lång dag i skogen - men det var vad vi behövde - rekreation kallas det har jag hört ;)
 
C U!
 

T.G.I.F

 
 
'...You walk like a dream and you make like you're Queen of the action
You're using ev'ry trick in the book the way that you look
You're really something to see you cheat and you lie
To impress any guy that you fancy but don't you know I'm out of my mind so give me a sigh
And help to ease the pain inside me...'
 
Veckans 'jag-blir-glad-när-jag-hör-den' låt!
Mer kärlek åt folket :D
 
C U!
 

Energipåfyllning!

...hade jag idag - trodde inte det skulle behövas, men det gjorde det (kan bero på att det varit 'jobb' 11 dagar på raken kanske?) så det var bara att packa 'flocken' i bilen och dra i väg till rekreationskällan nr 1 - Räntheden!
 
 
The Gate to Paradise?
 
 
The Road to Nowwhere....?
 
Anyway, bestämde mig raskt för att packa väskan på lördag och dra ut för en heldag med korvgrillning & mys i skog och mark - dessutom är det 'sista chansen' för på söndag börjar fågeljakten och sen älgjakten så då går det minsann inte att drälla runt hur-som-helst, risken är att man kan tas för ett vildsvin och bli avrättad på plats!
Men & andra sidan så kan man istället passa på att gräva gropar åt dem som behöver det oxå...det finns alltid två sidor av allting, eller hur?
Förutom påfyllningen av depåerna så är allt precis lika bra som det ska vara, möjligheterna finns - bara man håller ögonen öppna och huvudet högt ;)
Kvällen ska tillbringas framför tv'n - har inte tänkt spräcka den planeringen igen!!!
Så....
 
C U later!
 
 

Jag ljuger!

...inte blev det nåt 'Idol' för mig igår - fastnade framför datorn tills det var läggdags...
Det blev inget 'Idol' ikväll heller - däremot 3 helt sjukt roliga timmar med Anna och Stina på Bulandsgatan - tiden bara rann iväg - fast egentligen har jag varit på språng mest hela dagen - och jag stormtrivs!
Har inte så mycket mer att tillägga just nu, onsdag imorgon = snart helg och den är helt oskriven...
Det blir varken Boden eller Kiruna i alla fall - men utöver det vet man aldrig vad som kan hända, det kan t o m bli så att jag ligger hemma i soffan och ser nån bra film... ibland behöver man det oxå i sitt liv ;)
Helgen därpå däremot är redan inplanerad...
 
Sleep Tight!

Shit happens....

....eller så inte =)
 
Tänkte chilla ner i soffan efter en helt bra måndag (även om den började med en 'snoozning')  - jag kom inte ens med andan i halsen till jobbet, men det kan väl bero på hur strukturerad man är - och nej, jag lider fortfarande inte av hybris...
 
Har precis anlänt hem från Anna, blev bjuden på sjukt god middag och den satt fint - har inte fixat en ordentlig middag på x-antal dagar här, beroende på lite hundutställningsjobb mm...
Och ja, jag hittade en hundras jag vill ha nångång i mitt liv - på så där 100år eller nåt, det tragiska är att det finns typ 5 uppfödare i Sverigen och dom som var på utställningen var från Finland...
 
 
Kan ni gissa vad det är för ras...?
 
Anyway, ska chilla ner i soffan och se slutet på Idol...
 
C U!

Soon to be Monday...

...undrar om jag kan sova bara?
Tog en liten powernap (på nästan 2 timmar) för att kompensera det jag inte sovit inatt - är klart imponerad över att jag alls vaknade på morgonen och inte ens var trött! Måste vara alla endorfiner som rusar runt i kroppen för att allt känns så j**la bra just nu? Men livet ska ju ha upp- och nergångar med jämna mellanrum sägs det ju?
Jag kanske inte är rik på just pengar, men jag är rik på grund av de vänner som finns i mitt liv och att jag vet på vilka grunder jag står, vad jag har och vad jag inte behöver... Det kanske inte kan definieras som 'lycka' - men ett harmoniskt liv i alla fall?
Jag har satt upp nya mål jag ska uppnå under sista delen av det här året och att jag kommer att lyckas finns det ingen tvekan om, det är bara jag som är inblandad så oddsen är 100% till min fördel - det ni :D
 
Hundutställning har det varit i helgen oxå - årets händelse för alla som är 'hundnördar' på något sätt! Har klivit upp 0600 både lördag och söndag och agerat funktionär i insläppet - the same place as usual och sen grejat där jag haft en uppgift att fylla, lördag öste regnet ner i princip hela dagen, ihållande, kallt och jävligt! Kom hem i skick som ett dött pälsdjur som nån krokodil förvarat under vattenytan i väntan på att köttet ska bli mört - utan underdrift! Men en pn senare, en varm dusch & lite fix så styrde jag Buick mot Kalix med ett galet härligt gäng människor! ...och nånstans kring 0245 var jag hemma igen...Tog ett tag att varva ner så det blev som sagt var inte många timmar sömn, men är man en krigare så är man :)
Dessutom, skulle jag inte vara så full av energi så hade jag knappast orkat alls men, men - nu är jag det - life is great as I have said!
 
Har dessutom vinkat av LillaMy på hennes resa till en studentexamen  - det känns lite konstigt att hon kommer att vara 'försvunnen' så många dagar i sträck men...det är en resa som måste göras för henne och var hon vill göra den är hennes val - jag finns alltid kvar här <3
 
Det känns som om jag hade mer att fundera över, men jag hoppar det ikväll...tror jag ska ta en bra bok och bara chilla ner i soffan under en filt och ha lite 'feel-good' stämning resten av kvällen - jag fick ju avsluta den med en synnerligen god vän så jag har haft det riktigt bra!
 
Sleep Tight!

These boots are made....

...for walking....
 
 
 
These boots are made for walking, and that's just what they'll do
one of these days these boots are gonna walk all over you.

You keep playin' where you shouldn't be playin
and you keep thinkin' that you´ll never get burnt.
Ha! I just found me a brand new box of matches yeah
and what he know you ain't HAD time to learn.

Are you ready boots? Start walkin'!
 

Glömde ju tillägga...

...jo, jag har kvar min facebook - även om många kanske inte har kvar mig...men det är en annan 5a! ;)
Have a nice Friday folks!

Soon to be Friday....

...ledsen att jag inte checkade in här igår - jag hann helt enkelt inte!
Ibland måste man faktiskt vara lite huslig oxå, dessutom blev det en nice evening med brudarna och sen även Anna och Kalle - somnade hela så gott sen - och vaknade före f*n på morgonen, vilket inte gjorde så mycket - mer 'spare time' till mig - som ändå drällde in med andan i halsen just före 0700 på morgonen... shit happens when you party naked har jag hört!
Egentligen skulle vi grilla på Lappberget igår, men det blev sen middag här istället och absolut egentligen skulle jag ha åkt en bit söderut och chillat vid en eld i förrgår men det blev så sent så jag skrinlade den planen tillsvidare - är rätt säker på att det kommer fler tillfällen ;)
Helgen då?
Jamen det blir ju hundutställning hela helgen! Det kommer att bli grymt roligt, minst 40 av alla 1280 hundar kommer jag att vilja ta med hem - som vanligt! En Saluki här, en Rhodesian där, en tea-cup Chihuahua, en Bulldog... och allt där emellan <3 Jag blir så kär varenda gång...
Villken tur jag har en liten flock hemma att mysa med - eller hur?
Insåg en lite rolig grej förresten, ja - jag sover fortfarande upp-och-ner i sängen (det är alldeles för besvärligt att vända hela sängen) så mina nattgäster blir lika förvånade varenda gång när dom vaknar...
'Dom' i plural är bara ett uttryck btw - lite detaljer är såklart 'private' men det fattar ni väl?
Anyway - ska tagga för sista uppstigningen den här veckan!
Sleep Tight!

Ruby Tuesday

...ja, gammal rubrik som jag använt ett par gånger - båder här och på facebook, men jag gillar den eftersom det är en gammal låttitel...
 
Det blev en galet bra tisdag trots en stressig förmiddag! Det var dessutom dom dyraste 5 minuterna av mitt liv hos ortopeden på Sensia - för det tog 5 minuter att konstatera att det inte är nerverna i handleden som är i kläm - alltså behövs det ingen operation! Kan lugnt säga att jag dansade genom hela stan ut till 'udden' för nästa besök som oxå avlöpte lika bra...
Hann dejta Emma en snabbis på stan och sen drog vi fet lunchbuffe på Baan Thai, jag, Sarah och Emelina  - den satt gott ska ni veta :P
Har inte precis tänkt 'föra dagbok' över resten av dagen, det räcker som sagt var med att den har varit galet bra!
 
Vad händer mer på Backvägen då? Inga större draman - jag följer som sagt var planeringen, kanske inte helt tidsmässigt men det är resultaten som räknas till slut - yes I am a f**king bitch när jag vill och behöver - ingen bitterf*tta dock, det stadiet är passerat innan snösmältningen .- det blir så när man ser möjligheter istället för svårigheter, tar tillvara på tillfällen, fångar stunderna och framförallt - har goda vänner i sitt liv!!!
Kärlek till er  - ni vet vilka ni är <3
...och ni som i n t e känner er träffade, känn ingen sorg över att mitt liv är så bra som det kan vara just nu - lev ert eget istället och gör det bästa möjliga av det...
 
Peace Out!
 

Vildhjärta!

...gammal bra låt med Stiftelsen, men 'söndagsverisionen' är sjukt mycket bättre - hittade den inte på Youtube tyvärr... :(
 
 
Bästa strofen i texten:
'Jag ska få dig att hoppas, jag ska få dig att tro,
jag ska krossa ditt hjärta, ta ifrån dig din sol,
leka med dina känslor, rasera din bro, visionen av oss i min hand....'
 
Frågan är - har jag lyckats... ?
 
Seriously, är på väg till Luleå på läkarbesök x 2 - först ortoped på Sensia (karpaltunneloperation?) och sen till min husgud Bozena Möller. Känns lite tight om tid, det ena kl 1000, det andra kl 1100 men ser fram emot att luncha med Sarah och Emelina på stan sen och eventuellt catcha upp Sussi på en fika!
Återkommer under kvällen!
C U!

Holy Crap!

...här har jag inte ens funderat på att uppdatera bloggen, loggar in och ser att folk besöker den i alla fall - tack ska ni ha :D
(...inte för att jag riktigt vet vad ni har förväntat er att få läsa...? Tips kanske?)
 
Här händer det absolut inte mycket och det som händer är kanske inte direkt värt att skriva om, eller jo - det kanske det är - om jag nu är kryptisk och använder 1 miljon undermeningar och 'statements', men ska det verkligen löna sig...? I don't know? Jag kan i alla fall säga så här: jag har nått ett av mina 'mål' så nu kan jag avsluta det kapitlet i mitt liv - om det var värt det? Japp, det var det :D
Egentligen kan jag avsluta flera saker eftersom flera saker är uppnådda, men just det här var speciellt, ett 'statement' på riktigt som jag verkligen var tvungen att göra - det tog möjilgen längre tid än vad jag hade tänkt men det gick enligt planerna i alla fall och det var klart värt det...
Ibland måste man visa var skåpet ska stå - eller hur?
Andra saker kanske inte var så 'expectable' men dom hände i alla fall men det hade säkert någon mening det också....saker brukar ju ha det?
Anyway, imorgon blir det Luleå och två läkarbesök inbokade, ett hos en ortoped och ett hos 'min' läkare så den här tiden imorgonkväll borde jag veta om jag ska operera handlederna eller inte. Det intressanta är hur jag i så fall ska lyckas hålla stilla högerhand i minst 1 vecka? Lägg mig i gipsvagga någon?
Nä, ska fixa lite käk nu, möjligen k a n s k e jag uppdaterar senare, när jag filosoferat en stund!

C U!