...Monday strikes back!

...although this isn't an average Monday  - det är ju Annandag Påsk!
 
Blev en tidigare kväll än väntat, frös konstant hela dagen (utom när vi satt i bilen?) så efter att ha sett en Falkfilm så blev det en Ipren och sen sängen....och jomenvisst, det var en släng av feber för mindre än 1 timme senare så svettades jag floder och har gjort så av-och-till hela natten! (gissa om sängkläderna är i tvätten...?)
Alternativt så kan det ha varit nån inflammation i kroppen som gjorde sig påmind, då brukar den också svara på det här sättet... även om det är längesen nu, men den fick ju jobba igår så det kan också vara ett förklarligt skäl...
 
 
Hur-som-helst så är Påsken över för i år och jag hoppas den har varit bra för alla! Här var den lite...'unexpected' men det får man ta på köpet... i slutändan så blev/ är det bra och det är det som räknas - eller hur?
 
..förresten, det är 1 April idag! Tror jag måste studera nättidningarna och se om dom har nåt genomskådligt skämt ute - som alltid någon varje år lyckas tro på! Rätt fascinerande - att det lyckas vartenda år! Och när vi ändå är inne på skämt... ordet 'ogooglebar' - det är ett skämt! ..fullt förståeligt att det plockas från svenska akademins ordlista och tack Google för att ni protesterade emot det!
C U!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback