...evening at Backvägen =)

...alltså... det här med sociala medier (läs: Internet) gör verkligen att jag just under den här dagen blivit försoffad och äckellat! Egentligen borde jag skämmas ögonen ur mig, men jag har suttit och bara känt den sköna känslan av att återknyta/uppta/ socialisera med folk (vänner) via fb... och ja....just idag har det gjort mig väldigt glad!
Har ju faktiskt inte varit helt 'förtappad' heller... jag har ju sett på när C-klassen blivit bil igen och det som skulle gå på 30 min tog väl endast 2 timmar.... bad Karma, eller...? Däremot har jag i n t e varit ut i förrådet och sökt rätt på strömkabeln till tvboxen... men - jag har dumpat en massa skrot från bilen på Bagarvägen (ÅV) lite nytta alltså?
Sen, när jag återgick till min dator igen - så fick jag upp det här:
 

Vi erbjuder säkra och bekväma förhållanden för våra medlemmar som alla är ute efter tillfälliga relationer. Som medlem kan du bläddra bland profiler på singlar du gillar, och du bör inte bli förvånad om du träffar på några av dina bekanta.

Du kommer att få ett ligg i Övertorneå. Garanterat!

 

...undrar från vilken 'olämplig' sida den har krypit fram... ja, alltså j a g vet ju.. ni andra får klura :D Annars så hoppar jag gärna över det erbjudandet... men tack i alla fall! Anyway...ska nöta om filmen vi såg igår (the Story of a Hitman) tappade bort lite 'twister' på vägen så då tappade jag halva historien - och jag gillar filmer med 'twists'! Ta 'Lucky Number Slevin' till exempel!!! Bara citaten från filmen är värda hur mycket som helst - om man har sett den alltså! Ja....och så m å s t e jag se om 'Gone in 60 seconds'... för 17e gången kanske... 

 Angelina Jolie.... i DREADS.... woohoooo :P
 
För den delen tänkte jag passa på att be er alla om ursäkt för att Robert Gordon agerade 'fyllgubbe' på hotellet i lördags... jag skulle aldrig ha gått dit... men jag tänkte att om jag gör en 'sneaker' så hinner inte karma med i svängarna, fast det hade kanske varit bättre om han drunknat ändå...? Jajaja, ska sluta hänga här nu & göra nåt klokt i stället - som sova kanske?
C U!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback