...jag trivs nog bäst...

...i vänster fram...kan jag klart konstatera efter helgen - men nu är det ju lääääängesen så det blir nya friska tag till helgen ;)
Eller - det blir mer lugnt; stilla utgång med mat och en kall och sen blir det sleepmode - helgens bravader räcker 2 månder till för mig - minst sagt! Mer behöver inte sägas om det, mer än att det var klart värt det och absolut mega-jäkla-skoj! Bra folk på ett bra ställe - det räcker så ;)
(man behöver inte alltid vara så informativ, eller hur?)
Veckan har rusat iväg, hade gärna kunnat spola tillbaka till måndag för jag känner att jag inte har hunnit med allt jag skulle/viljat göra, men tydligen är det 'the way life's ment to be...'
 
Dessutom är det snart den 29e... innebär att jag sover lagom dåligt på nätterna, bara för att jag vet att 'dagen D' närmar sig... men - under året som gått har jag förlåtit! Förlåtit Micke för att han dog, finnarna som körde bilen, läkarna på vårdecentralen...alla som aldrig förstod mig... Jag har varit låg, jag har varit uppåt, jag har gått i väggen, fallit, klivit upp igen under dessa år... men äntligen så står jag exakt lika stadigt (om inte stadigare?) som jag gjorde för 6 år sedan med Micke vid min sida... det känns fantastiskt att ha kommit hit - äntligen!!! ...och det hade jag aldrig gjort utan mina vänner vid min sida (och mina barn såklart) - ni har plockat upp mig efter vägen, gett mig det jag har behövt för att ta mig vidare - ni har förstått mina handlingar - helt enkelt så har ni funnits där och jag är så fruktansvärt tacksam över det!!! Kärlek till er <3
 
Anyway, nu är det 'lossa låsningar i ryggen' som gäller....
 
Sleep Tight!

Jag kom precis ihåg...

...vad jag gjorde för prick ett år sen!
Jag körde!!! Och invigde min vinterjacka för att det var svinkallt ute... och fick ett 'rage' på Avanstigen och hoppade ur bilen...
Vilket minne jag har!

Hahaha

...jag vet, jag har varit sjukt tråkig sista veckan men jag har helt enkelt haft alldeles för mycket annat att göra för att ens fundera på att logga in här...
Har hittat en ny låt med Bourbon Boys som rullar på min Spotify så fort jag sitter i bilen - satan i gatan vad den är bra!!!
 
Lyssna på texten!!!!!!!!!!
 
Utöver det så händer det mycket (eller lite?) beroende på hur man ser det...? I mitt liv händer det saker hela tiden, fast det syns inte 'utåt' och det är inte meningen heller... Det jag vill att folk ska veta, det ser jag till att de hörs/ syns... med mina vänner däremot är det en helt annan sak... dom v e t ;)
(men det är ingen ide' att försöka fråga dom - haha)
Men däremot kan jag säga en sak:
Jag står så fruktansärt stadigt i backen just nu (måste vara storlek 56 på mina skor?) så jag kan möjligen vicka lite när vindarna blåser... jag VET vem jag är och var jag står i livet, jag behöver ingen bekräftelse på det... av nån karl :D
...och det är betydligt roligare att säga 'nej' än att säga 'jo'...
Dessutom säger jag inte 'jo' - jag tar det jag vill ha - kaxigt - jag vet, men det lär ju alltid reta någon ;)
 
Bye! Bye!
 
 

Dagens 'themesong'...

 
 
I was broken and alone, I wanna rest my bones
The sun is shining now, but still I´m feeling cold...

I was broken and alone, I wanna rest my bones
The sun is shining now, but still I´m feeling cold

I had a demon in my head, I don´t know what I´m saying
I´m so sorry for the stories that I´ve told

Nothing is for real, and You know it
I´m just gonna let it out, I´m just gonna let it out...

I´m having nightmares all the time, for reasons I couldn´t find
It´s getting darker now, but, I wont close my eyes

Nothing is for real, and You know it, You know it
I´m just gonna let it out, I´m just gonna let it out...

Oh Yeaaaaaah

Since now, I´m gonna make it alone
Don´t cry, I wanna be on my own
It´s brighter now, I will make it on my own

I was broken and alone, I wanna rest my bones
The sun is shining now, but still I´m feeling cold...

Yeah, Oh yeah Oh yeah Oh yeaaaaaaaaah

Since now, I´m gonna make it alone
Don´t cry, I wanna be on my own
It´s brighter now, I will make it on my own

Fjortis!

...ja i alla fall låten/ videon/ texten - men jag blir lixom inte less den utan den kommer igen i perioder - för av någon anledning gör den mig glad...? Strange indeed?
 
 
'Inget du sa, var nån'ting bra
Inget du var, ville jag va'
Ingenting alls
Du måste flytta på dig...'
 
...fast jag antar att det beror på att jag skrev 'FLYTTA' i förra inlägget ;)
Hur-som-helst - det har varit en sjukt bra helg och ett riktigt, riktigt bra avslut på den och en bra början på veckan - fick inte många timmars sömn, pratat bort inte en utan TVÅ filmer - men så går det i trevligt sällskap - hade lätt kunnat fortsätta med det men plikten och arbetet gjorde sig påmind...
(dessutom tog jag igen ett par timmars sömn efter jobbet...)
Imorgon är det bara plikter som kallar - då ska vi ha lite 'bilvård' på Paradise Road' - besiktningen kallar på fredag så få se hur det går...? Och går det inte så övergår jag till plan C - som dessvärre inte är uppfunnen ännu, men jag får väl ta till mitt gamla motto:'Allt löser sig alltid till slut' på det ena eller det andra sättet...
Om inte annat får jag väl hitta en 'egen' mr Grey eller ta anställning som 'dominatrix' åt någon stackare, men jag tror inte det är min grej direkt - jag föredrar att använda ord istället för redskap ;)
Anyway - sleep tight!
Det ska jag <3
 

BTW!

...jag är rätt bra bra på att packa & dra och lämna saker efter mig som uppenbarligen är M I N A A!!!
Inga 'left-overs' i form av tillfälliga sinnesförvirrningar utan snarare *Hey-Ho-off we Go!
Och nu vill jag verkligen, verkligen ha min smidessängram 160x200 (som dessutom är skitsnygg!!!) eftersom den är min, jag ska flytta och jag behöver den!! Typ NU!
Lägg där till världens bästa fiskrök, min väl inkokade skogspanna sen 20 år tillbaka, ett gäng gardiner + lite andra 'bra-att-ha-saker' så har jag nog kommit ihåg allt för den här gången!
...that's all for now Folks!

C U!

Happy Saturday!!!

...sjukt händelserik och rolig dag - orkar inte berätta allt, men jag har i alla fall fått avslutade den med goa brudar både under- och över 20 år ;)
Nu ska jag se fram emot morgondagen med lagom mycket fjärilar i magen ;)
 
Sleep Tight!

Sweet Friday =)

...mys på hög nivå här på 'Paradise Road' - värmeljus lite här och där...
(mest här, där jag är eftersom det hoppar runt en liten katt på både hög och låg nivå och levande ljus + katt = no good) Han har förresten missat att han är en katt... vid utdelningen av tuggben ikväll så stal han helt sonika Kiaras, bar iväg det och - tuggade! Och ja - hon fick ett nytt såklart =)
 
Egentligen hade jag inte speciellt mycket att delge världen ikväll... missade ett erbjudande om en middagsdejt (hade ätit redan) men som med allt annat - är det meningen så händer det och just idag var det inte det.... Det kanske är det på 1 vecka, 1 månad, 1 år... eller när man minst anar det - det är väl lite det som är tjusningen här i livet? 
Det oväntade och oplanerade? När 'shit happens' liksom...
 
Over and Out!
(för ikväll...)
 
 

Men hallååååå.....

...snart har halva veckan dragit förbi, redan onsdag imorgon??? Vart tar tiden vägen???
 
Ska strax krypa i säng med mr Gray och miss Steele - plötsligt har uttrycket 'vaniljsex' fått en betydelse och lite andra saker ter sig mer 'naturliga... eller vad man nu ska säga? Boken/ böckerna rekommenderas i alla fall!
(av mig och 35 miljoner andra läsare typ)
Det är dessutom galet skönt ute just nu, har hunnit dra iväg på inte en utan TVÅ långprommisar med 'flocken', tur att dom inte är små klenisar utan glatt är med på alla ideer! ...måste komma ihåg att kolla hur det ser ut med älgjakt på min 'hemmplan' till helgen, är det grönt så blir det återigen en heldag i skogen = mys på hög nivå!
Och nej...fortfarande utlämnas allt som eventuellt kan tänkas vara intressant att läsa här - för en del....
Det kan möjligen finnas på nåt annat ställe, eller det kanske är sått lite frön här och var hos en del 'godkända' öron... och ni vet väl att frön måste vattnas och odlas för att kunna växa till sig? I det här fallet behöver jag inte ens sköta om det, utan det sköter sig själv helt enkelt... bra, eller hur? Möjlligen kanske jag kan skörda frukterna av det vid ett senare tillfälle - we'll see...
Sleep Tight & see U somewhere....

Woop...Woop...

...så sprang den här helgen förbi oxå - högst ovanligt - not!!!
Men den har såklart varit galet bra (nu igen) - börjar ni vara less på att jag är så äckligt glad och positiv kanske...? Vänta till Januari när det är snö, kallt och 'mitt-i-vintern'.... ni kommer att bli lika besvikna då också - jag lovar!
Jag har så sjukt mycket på min agenda så jag behöver egentligen några dagar extra per vecka för att hinna med...tror jag haft på tv'n sist för 2 veckor sedan (för att jag hade funderingar på att se nåt) men den fick stå på utan någon som hängde i soffan... Visst, det börjar en Wallander kl 2100 - men föredrar i så fall '50 shades of...' innan jag somnar...
 
Hakkas då? Galet kul resa dit, rätt okej där och lite tystare resa hem (tror mina medpassagerare var liiiiite trötta - hehe) Det var i n t e som förra året, men - det går nog inte att jämföra Robert Gordon med några mediokra band och i Hakkas ifjol var han dessutom nykter och bjöd på en show - till skillnad mot Överkalix...det hade liksom inte gjort nåt då om han verkligen hade drunknat i bubbelpoolen...
 
Eftermiddagen har varit störtskön - sovit bort en begynnande migrän - och sedan har det varit full rulle! Ätit på Sang's med Kalle, Stina och Anna, monterat ner Sarahs säng och skickat den till Luleå (med Sarah givetvis), skogstur med flocken, inburet terrarie (bara ormen som fattas...) och sen har det bara rullat på!
Fick en 'hint' om eventuellt kaffebesök på lördag av en förbipasserande HD-åkare... känner jag honom rätt borde jag ha en virre i skafferiet oxå... men vi får väl se ;)
...det är länge till dess så mycket kan hända! Anyway - ska chilla ner med 'flocken' och bara vara....
Sleep Tight!